Яку постільну білизну обрати аби вона не закочувалась під час сну? Найкращий варіант - постіль євро розміру!

Постільна білизна євро розміру — це найкращий варіант для великого ліжка. ЇЇ обирають ті, хто цінує комфорт та простір. Особливість комплектів такого розміру в тому, що постіль не закочується, не згинається й повністю покриває ліжко. Оскільки зараз меблеві фабрики найчастіше виготовляють ліжка саме євростандарт, збільшена постільна білизна від виробника МАЛЬВА СТАЙЛ має попит серед покупців. Спробуймо проаналізувати особливості та головні переваги, якими славиться постіль євро розміру. 

Комплект постільної білизни євро: в чому полягають його переваги? 

Якщо раніше найчастіше купували двоспальні комплекти, то на сьогодні бестселером є саме євро постіль з бязі, сатину, велюру тощо. Склад набору стандартний: підковдра, простирадло та дві наволочки. Комплект постільної білизни євро має розмір 200×220 см (простирадло +20 см). Це ідеальний варіант для парного сну, та й наодинці спати на великому ліжку — одне задоволення. Постіль закриває всю поверхню матраца й створює естетику в спальні, а також забезпечує комфорт під час сну, адже не підгинається та «не тікає».

постіль бязь євро

Популярність збільшених розмірів текстилю цілком виправдана. Купити постільну білизну євро — це дійсно хороше рішення, враховуючи низку переваг, а саме:

теза розмір — той момент, коли розмір дійсно має значення, адже вам потрібно застелити велике ліжко та організувати ідеальне спальне місце;
теза якість пошиття — постільна білизна Мальва Стайл пошита з любов'ю та турботою про вас, тому питання якості не повинно виникати, — вона буде слугувати роками, зберігаючи свої експлуатаційні властивості;
теза універсальність застосування — потрібно позбавлятися стереотипів, тому замовити євро постіль можна не лише для пари чи для сім'ї, а й для людини, яка спить сама, але цінує вільний простір і часто змінює положення під час сну;
теза різноманіття дизайнів і принтів— в онлайн-каталозі нашого інтернет-магазину є безліч різних варіантів, тому ви зможете підібрати євро комплект постільної білизни на свій власний смак, під дизайн інтер'єру й інший текстиль. 

 

Вас може зацікавитиЧому варто придбати двоспальну постіль для гостей?

 

Якість постелі хочеться виділити окремо. У багатьох людей слово «євро» асоціюється з чимось кращим та якіснішим. Ми використовуємо для пошиття комплектів всіх розмірів імпортні матеріали та надійну фурнітуру, тому й на 100% впевнені в їх зносостійкості й довговічності. Постільна білизна євро від виробника МАЛЬВА СТАЙЛ категорично змінить ваше уявлення про звичайний домашній текстиль й перевершить всі очікування. Щоб переконатися у цьому, варто не відкладати важливі справи на потім і замовити постіль євро розміру на MALVA вже зараз!

Щоб забезпечити комфортні та затишні умови у спальні, потрібно купити постільну білизну євро на Malva-style!

Онлайн-магазин постільної білизни від виробника Мalva-Style — це ваш помічник для організації зручного та затишного спального місця. Якщо ви вирішили зосередити свій вибір саме на постелі євро розміру, обов'язково зробіть заміри ліжка. Щоб точно не прогадати, варто виміряти параметри матраца і зіставити їх з нашою розмірною сіткою. Помилитися неможливо, оскільки ми, як і більшість відповідальних виробників меблів, дотримуємось встановлених стандартів, щоб розміри ліжок і текстилю збігалися між собою. Крім того, слід зазначити, краще мати трішки більшу постільну білизну, ніж замалу, оскільки її легко адаптувати під потрібні параметри.

Постільна білизна євро сатин, велюр, бязь голд та полікотон точно не буде закочуватися та призводити до дискомфорту. Вона ідеально закриває кожен вільний сантиметр ліжка й підходить під стандартні параметри євро підковдри. Щодо наволочок, то ви можете обрати розмір 50 на 70 см чи 70 на 70 см залежно від того, які у вас наволочки — прямокутні чи квадратні.

 

БІЛЬШЕ У КАТАЛОЗІ

 

В нашому онлайн-каталозі представлено безліч різноманітних дизайнів, і мало не щодня з'являються нові моделі, тому купити євро постіль від МАЛЬВА варто кожному. Ми маємо, чим здивувати, прикрасивши вашу спальню красивим текстилем. З нами ви забудете про неякісну постіль, оскільки в інтернет-магазині Malva Style лише сертифіковані товари, які є безпечними та відповідають санітарно-гігієнічним нормам.

постільна білизна сатин євро

Купуйте постіль на МАЛЬВА СТАЙЛ та насолоджуйтесь приємними сновидіннями з текстилем, який не закочується та не загинається всю ніч!