Поради з догляду за рушниками, щоб зберегти їх колір, м'якість та якість впродовж тривалого часу

Махрові рушники слугують нам не лише у ванній кімнаті, але і на пляжі, в спортзалі та під час подорожей. Але як зберегти їхню яскравість, м'якість та якість протягом тривалого часу? В статті розглянемо корисні поради щодо догляду за рушниками, які допоможуть зберегти їх в ідеальному стані навіть після численних циклів прання та активного використання.

рушники махрові

Як прати рушники? Секрети прання та не тільки від експерта домашнього затишку МАЛЬВА СТАЙЛ

Навіть якісні рушники махрові потребують ретельного догляду. Природну м'яку текстуру та ворсистість тканини дуже легко зіпсувати, якщо не знати, як такі вироби правильно прати, сушити й зберігати. Ми використовуємо високоякісну турецьку махру для пошиття виробів та надаємо усі базові рекомендації щодо догляду за ними, тому у нас ви маєте змогу купити набір махрових рушників, який роками не втрачатиме свою форму, колір й естетичний вигляд. 

 

Дізнайтеся більшеПодарунок до Дня матері: постільна білизна євро розміру з турботою та любов'ю від Malva-Style

 

Якщо ви досі не знали, як прати рушники з махри та як в загальному за ними доглядати, скористайтесь практичними порадами від МАЛЬВА:

 Обережне та делікатне прання. Найстрашніші «вороги» махрових виробів — це жорстка вода, високі температури, неправильний режим прання, хімічні мийні засоби та прасування. Щоб банні рушники залишились м'якими й приємними на дотик, періть їх окремо від інших речей. Температуру слід виставляти не вище 40 градусів та обирати делікатні режими прання. Надавайте перевагу гелевим порошкам, які не містять хлору та агресивних складників. Якщо набір махрових рушників після прання став жорстким, перевірте жорсткість води. Щоб її пом'якшити, додайте ¼ склянки оцтової кислоти.
 Правильне сушіння. Ми не рекомендуємо використовувати сушильні машини, викладати рушники на батареї чи під прямі сонячні промені. Краще це робити у добре провітрюваному приміщенні, де немає зайвої вологи. Для відновлення форми рушник потрібно добре струснути після прання й розгладити поверхню. Якщо виникає необхідність в прасуванні, використовуйте відпарювач, а не звичайну праску. Високі температури можуть зіпсувати текстиль, і вам доведеться купити махровий рушник на заміну. Для ароматизації домашнього текстилю обирайте спеціальні кондиціонери або спреї. 
 Уникайте використання відбілювачів. Агресивні хлоровмісні засоби негативно впливають на текстуру тканини. Махрові волокна зношуються та рвуться через використання неправильних мийних засобів. Застосовувати відбілювач варто лише при наявності сильних застарілих забруднень на білих чи світлих поверхнях. Врахуйте цей момент, коли вирішите купити махрові рушники недорого на нашому сайті. 
 Зберігання рушників після прання. Складати їх потрібно в окрему шафу, де немає інших речей, після повного висихання. Залежно від ваших індивідуальних потреб, рушники можна вішати або ж складати стовпчиком. Практичним рішенням є використання спеціальних кошиків. Можна розкласти ароматизовані саше на полиці, які подарують рушникам приємний та свіжий аромат.

 

ОБРАТИ РУШНИК

 

махрові рушники

Головне, купити набори махрових рушників недорого, але гарної якості, адже якщо ви будете надто економити на покупці, є ризик придбати вироби, які кошлатяться, линяють, провокують виникнення алергії. Обирайте домашній текстиль від виробника Мальва, щоб не сумніватися в тому, що у вашому домі все найкраще, забезпечивши затишок й комфорт для кожного члена сім'ї. 

Щоб не хвилюватися за якість, варто купити махрові рушники недорого на MALVA!

Дотримуючись цих порад з догляду за рушниками, ви можете зберегти їх колір, м'якість та якість протягом тривалого часу. В онлайн-каталозі Мальва Стайл кожен має можливість зручно і швидко придбати найвищої якості товари домашнього текстилю, які не лише забезпечать вам комфорт і затишок, але й довго залишатимуться м'якими та яскравими завдяки правильному догляду. Саме тому замовити набір рушників для ванни недорого на MALVA-Style — це прекрасна ідея та інвестиція у власний комфорт. Домашній текстиль нашого виробництва огорне вас турботою та любов'ю у всі ті моменти, коли ви будете користуватися рушниками. 

Рекомендуємо перейти в онлайн-каталог та дізнатися, що цікавого приготував для вас український виробник домашнього текстилю Мальва Стайл. Також не забудьте подбати про своїх рідних, адже набір рушників з махри стане ідеальним подарунком до будь-якого свята. Колірна гама та різноманіття дизайнів вражає, тому не є проблемою підібрати текстиль під інтер'єр ванної кімнати, кухні чи спальні. Щоб купити махрові рушники від виробника, якому дійсно можна довіряти, оформляйте замовлення онлайн або на сайті. 

Обирайте найкраще — обирайте Malva Style!