Чи потрібно змінювати постіль згідно сезону? Все про постільну білизну євро розміру від Мальва

Чим особлива постільна білизна від виробника МАЛЬВА розміру євро? Та й взагалі, що означає позначка «євро»? Існує багато версій, і кожна з них має право на існування. В першу чергу так позначаються параметри текстилю — євро комплект постільної білизни має розмір 200×220 см. Також слово «європейський» у багатьох асоціюється з підвищеною якістю, що є істиною, адже для пошиття постелі використовують сертифіковані імпортні тканини. Окрім того, є ще розуміння європейського стилю, який гармонійно комбінується з різними дизайнами інтер'єру та ідеально підходить під будь-який сезон, адже така постільна білизна євро розміру стримана, елегантна та стильна. 

Сезонна постільна білизна євро розміру — експериментуйте з кольорами та текстурами, щоб оновити простір під кожну пору року

постіль бязь євро

Поєднання євро розміру та європейського стилю — це найкраще комбо, яке є актуальним влітку, восени, взимку й навесні. Якщо про параметри та розміри відомо майже всім, то характерні особливості євро стилю слід детальніше розібрати. Концепція стосується не лише кольорів, принтів і дизайнів, а й натуральності — купити євро постіль краще зі 100% бавовни або з невеликою домішкою синтетики. Європейські виробники рідко використовують штучні матеріали як при пошитті текстилю, так і одягу. Онлайн-магазин постільної білизни Malva-Style теж дотримується цієї тенденції та пропонує вашій увазі широкий асортимент постелі з натуральних і гіпоалергенних тканин. 

Постільна білизна у європейському стилі — ідеальне рішення для стилізації спальні в будь-яку пору року. Щоб переконатися у цьому, ознайомтесь з її головними ознаками:

 мінімалізм — постіль євро бязь, сатин, велюр, як правило, представлена у спокійних, монохромних відтінках, адже яскраві кольори та надто помітні принти не притаманні європейському стилю;
 популярні тканини — найчастіше постільну білизну шиють саме з бавовни, адже вона вирізняється гігроскопічністю, повітропроникністю й зносостійкістю;
 вічна класика та сучасні тренди — європейський стиль вирізняється особливою елегантністю та розкішшю, ідеально доповнюючи будь-який інтер'єр, і при цьому дарує затишок, комфорт й відчуття домівки.

Теплі тканини рідко використовуються європейськими виробниками, оскільки у європейців інший підхід до організації спального місця. Проте сезонне оновлення відбувається регулярно — влітку обирають легкі, повітряні тканини, а взимку додають до постелі сезонні шари. Комплект постільної білизни євро може слугувати всесезонно — вам потрібно буде лише його адаптувати до погодних умов та власних побажань щодо теплоізоляційних властивостей. Окрім того, можна змінювати ковдру, а не постіль євро розміру — це більш логічне та практичне рішення.

Якщо ви вирішили купити постільну білизну євро розмір, скористайтесь нашими порадами, щоб застелити ліжко згідно з європейськими стандартами:

теза Покладіть простирадло на матрац й добре його розгладьте, щоб поверхня була максимально гладка й рівна. Постільна білизна євро розміру комплектується простирадлом 220 на 240 см, тому у вас є ще й запас, щоб гарно його заправити.
теза Ковдру потрібно акуратно заправити в чохол (підковдру). Порівняйте кути, щоб вона не збиралась всередині й не падала донизу.
теза Покладіть заправлену ковдру на ліжко та переконайтесь, що постільна білизна євро сатин, чи текстиль з іншого матеріалу, рівномірно звисає з усіх боків.
теза Зігніть ковдру та складіть її у напрямку до підніжжя, щоб відкрити приблизно 30-40 см зони біля голови.
теза Одягніть подушки у наволочки та скоригуйте їх форму.
теза Покладіть подушки біля узголів'я, а зверху додайте ще декоративні елементи, щоб постільна білизна євро розміру від Мальва-Cтайл виглядала стильно й естетично. 

 

Також цікавоНаскільки велика двоспальна постільна білизна та для якого ліжка вона підійде?

 

замовити євро постіль

Тепер ви можете замовити євро постіль та організувати спальне місце по-європейськи, дотримуючись наших рекомендацій та орієнтуючись на власні уподобання. Не нехтуйте сезонним оновленням текстилю — це не є обов'язковою умовою, але дозволяє вам мінімально оновити інтер'єр, змінити простір і стилізувати його згідно з порою року. 

Прийшла пора сезонного оновлення — радимо купити комплект постільної білизни євро на MALVA!

Інтернет-магазин домашнього текстилю MALVA пропонує широкий асортимент постелі євро розміру у різних кольорах та дизайнах, тому для вашого сезонного оновлення ми підберемо найкращий варіант. На нашому сайті ви знайдете як класичну європейську постіль, так і трендові, сучасні комплекти. Різноманіття тканин теж вражає — можна купити постільну білизну євро розміру сатин, бязь голд, полікотон або велюр. Якість текстилю на висоті, оскільки ми обираємо для вас лише преміальні матеріали й слідкуємо за всіма процесами пошиття комплектів для спальні. А ціна при цьому досить доступна, тому замовляти постіль для сезонних змін в онлайн-магазині МАЛЬВА СТАЙЛ дійсно вигідно. Обирайте в онлайн-каталозі дизайни, які вам імпонують, та прикрашайте свою спальню з витонченим смаком і стилем!

 

Купуйте постільну білизну від Мальва Стайл, адже це європейська якість за українською ціною!