Наскільки велика двоспальна постільна білизна та для якого ліжка вона підійде?

Постільна білизна для двоспальних ліжок є одним з найбільш популярних розмірів домашнього текстилю. Універсальна постіль підійде як для спільного сну з партнером, так і для людей, які полюбляють спати самі та відчувати свободу. І хоч вона є досить поширеною на ринку, не всі знають, яким є розмір двоспальної постільної білизни. У цій статті детальніше ознайомимося з параметрами комплекту й проаналізуємо, чому його варто придбати. 

розмір двоспальної постільної білизни

Двоспальна постільна білизна: чому це найбільш популярна постіль серед покупців?

Стандартний двоспальний комплект постільної білизни має розмір 180×220. Це ідеальні параметри домашнього текстилю, якщо у вас саме таке ліжко, оскільки півторачка буде замала, а євро — завелика. Зверніть увагу, що перед покупкою постелі потрібно вимірювати саме матрац, адже каркас меблів дещо збільшений.

постіль двоспальна купити

До складу набору входить дві наволочки, простирадло та підковдра. Інтернет-магазин Мальва намагається забезпечувати індивідуальний підхід, тому й пропонує наволочки різного розміру — 50×70 та 70×70. Якщо у вас подушка прямокутної форми, обирайте перший варіант, якщо квадратної — варто купити двоспальну постіль з наволочками 70 на 70 см. Також ви можете додатково замовити простирадло на резинці, щоб добре зафіксувати його та вільно рухатися уві сні. Наші менеджери допоможуть підібрати простирадло під дизайн комплекту, щоб двоспальна постільна білизна виглядала гармонійно в інтер'єрі спальні. 

Чому якісна постільна білизна від виробника МАЛЬВА для двоспального ліжка — це відмінний вибір? Декілька ключових переваг:

 оптимальний розмір для тих, хто любить спати наодинці, а також двоспальну постіль обирають пари для спільного сну;
 компактність та універсальність — якщо у вас невелика спальня й ліжко євростандарт не поміщається, оптимально купити двоспальну постільну білизну та меблі відповідного розміру для забезпечення комфортних умов;
 помірна ціна — попри те, що постільна білизна від виробника Malva-style виготовлена в імпортних та сертифікованих тканин, її вартість досить доступна, враховуючи економічний розхід матеріалу та стандартний розмір. 

Двоспальна постіль недарма вважається бестселером, адже вона поєднує в собі зручність, фінансову вигоду та високу якість. Вона не є надто великою чи замалою, тому і її найчастіше обирають покупці. Часом навіть комбінують два окремих двоспальних ліжка, щоб отримати спальне місце по-справжньому розкішного формату — у цьому випадку потрібно буде замовити два однакових комплекти і стилізувати спальню. 

 

Дізнайтеся більшеЯку постільну білизну обрати аби вона не закочувалась під час сну? Найкращий варіант - постіль євро розміру!

 

Купити двоспальну постільну білизну найвищої якості можна на MALVA-Style!

Інтернет-магазин постільної білизни МАЛЬВА СТАЙЛ — це рай для тих, хто прагне затишку та комфорту. Ми пропонуємо вашій увазі великий асортимент комплектів двоспальної постелі, яка ідеально підійде до дизайну інтер'єру та подарує вам відчуття домівки й позитивні емоції. Наша команда слідкує за усіма трендами, тому гарантуємо регулярне поповнення онлайн-каталогу. Саме у нас представлена двоспальна постільна білизна недорого, але якісна, сучасна та зносостійка. Не зволікайте — обирайте й замовляйте ідеальний комплект для спальні, зважаючи на такі критерії:

теза розміри ліжка та матрацу — обов'язково зробіть заміри й порівняйте їх з нашою розмірною сіткою;
теза ріст людини/людей, які спатимуть на ліжку — у деяких випадках слід надавати перевагу розміру «кінг сайз», адже якщо ріст 190-200 см, двоспальне ліжко буде замале;
теза розмір подушки й ковдри — наволочку ви можете замовити у нас варіативного розміру, а ось підковдру треба обирати під параметри ковдри. 

Якщо ви плануєте замовити онлайн двоспальний комплект постелі на MALVA, зверніться до нашого менеджера за консультацією — він допоможе обрати дизайн, колір і розповість про актуальні акційні пропозиції інтернет-магазину. Ви можете купити недорого постільну білизну не лише для себе, а й на подарунок, адже це прояв любові, турботи та добрих намірів. Різноманіття принтів і кольорів просто вражає, як і тканин: бязь голд, велюр, атласний сатин, креп-сатин, страйп-сатин, полікотон

 

Обирайте двоспальну постіль на МАЛЬВА СТАЙЛ і насолоджуйтесь приємними сновидіннями щоночі, адже з такою постільною білизною ніякі нічні монстри вам не страшні!