Особливості фланелевої дитячої постільної білизни від MALVA для забезпечення тепла й затишку в різні пори року

Батьки завжди прагнуть створити для дітей найкращі умови для комфортного сну та відпочинку, тому приділяють велику увагу вибору постільної білизни. Постіль для дітей має бути не лише натуральною та зносостійкою, а й красивою. У цій статті розглянемо комплекти дитячої постільної білизни від Мальва-стайл з фланелі, адже вона є ідеальним вибором для забезпечення тепла й затишку впродовж усього року.

Всесезонна дитяча постіль з фланелі — найкращий вибір для комфортного дитячого сну

Дитяча постіль з фланелі — це ідеальний всесезонний варіант. Вона характеризується опосередкованими теплоізоляційними властивостями, тому підходить для зими, осені, весни та літа. Цей матеріал забезпечує циркуляцію повітря й відмінно вбирає вологу, що важливо для комфорту дитини. Попри температуру у приміщенні, спати буде зручно, оскільки дитяча постільна білизна з фланелі не парить й не охолоджує. Окремо хочеться відзначити м'який ворс, який дарує приємні тактильні відчуття та досить ніжний до делікатної шкіри дитини. 

постіль для дітей

Чому варто купити фланелеву постіль для холодної пори року? Декілька аргументів:

 дитяча постіль фланель здатна утримувати тепло, що робить її ідеальним вибором для прохолодної пори року;
 м'якість та ворсиста структура, що забезпечує оптимальні теплоізоляційні властивості;
 довговічність та висока якість — фланель досить проста у догляді, адже її можна прати у пральній машинці, та й сохне фланелевий комплект дитячої постільної білизни недовго, що важливо у зимовий час.

Для теплої пори року фланелева постільна білизна від виробника МАЛЬВА СТАЙЛ теж дуже хороший варіант, оскільки вона відрізняється повітропроникністю та гігроскопічністю. Цей матеріал дійсно «дихає», тому не призводить до перегрівання. Дитяча постіль МАЛЬВА створена з імпортної та якісної фланелі, яка прекрасно виводить вологу, дозволяючи шкірі дитини відпочивати без почуття липкості або дискомфорту, що особливо важливо в спекотні дні.

Постільна білизна для дівчаток: розглядаємо бестселери від МАЛЬВА

Якщо ви вирішили купити дитячу постільну білизну для своєї дочки, онучки або на подарунок, рекомендуємо переглянути підбірку з трьох комплектів, які є лідерами продажу в інтернет-магазині Мальва Стайл. 

теза Комплект постелі для дітей «Крижана казка». Олаф, Анна та Ельза — улюблені персонажі вашої донечки? Тому рекомендуємо придбати саме цей набір. Стильна постільна білизна для дівчаток у приємних синьо-фіолетових кольорах перенесе дитину у казковий світ і подарує приємні сновидіння. 
теза Комплект дитячої постільної білизни «Грайливе кошеня». Хіба є дівчата, які не полюбляють рожеві відтінки та домашніх улюбленців? Така постіль неодмінно стане прикрасою дитячої кімнати й налаштує на глибокий сон. 
теза Постіль для дівчаток «Чарівниця поні». Зображення настільки реальне, що улюблені герої ніби спатимуть у ліжку разом з вашою принцесою. Забудьте про проблеми із самостійним засинанням, адже у такій компанії спати — одне задоволення.

Ви можете купити постіль для дитини недорого в інтернет-магазині MALVA й з іншими дизайнами, тому перейдіть в онлайн-каталог та перегляньте, що цікавого для вас приготував український виробник домашнього текстилю. 

Дитяча постільна білизна для хлопчиків: ТОП 3 лідерів продажу

Для хлопчиків дитяча постільна білизна від МАЛЬВА теж представлена у широкому асортименті. Рекомендуємо звернути увагу на ці комплекти-бестселери:

 Комплект постелі для дітей «Безстрашні герої». Улюблені супергерої будуть захищати сон дитини, тому спати наодинці буде нестрашно. Цікавий принт ідеально підійде під будь-який дизайн інтер'єру дитячої кімнати.
 Постільна білизна для хлопчика «Лицар справедливості». Стильний принт оцінять навіть старші діти, оскільки дизайн трендовий і сучасний. Насичені коричневі відтінки гармонійно поєднуються з великим зображенням мужнього лицаря.
 Набір дитячої постільної білизни «Супергеройські пригоди». Відкрийте світ фантастичних пригод разом з Мальва Стайл, якщо ваш син, онук чи племінник полюбляє дивитися пригодницькі мультфільми. Така постіль неодмінно сподобається сміливим і сучасним дітям.

    дитяча постіль

    Яким комплектам надати перевагу, вирішувати лише вам, але не забудьте порадитися з дитиною або ж разом з нею переглянути онлайн-каталог MALVA.

    Не знаєте, яку купити дитячу постільну білизну? Malva-style запропонує постіль, яка подарує вашій дитині солодкі сновидіння! 

    Український виробник постільної білизни MALVA-Style використовує для пошиття дитячої постелі виключно сертифіковану фланель, яка відповідає санітарно-гігієнічним нормам. Ви можете не сумніватися в безпеці та якості комплектів, представлених на нашому сайті. Різноманіття дизайнів постійно поповнюється, а для старших дітей можна підібрати постільну білизну з інших матеріалів і більш стриманим принтом. Мальва Стайл подарує вашій дитині комфорт і приємні сновидіння, а також привчить спати у своєму ліжечку навіть вдень. Практичні поради на цю тему ви можете прочитати у статті «Яку дитячу постіль обрати, щоб малеча хотіла спати вдень?».

    Отже, переходьте в каталог та купуйте дитячу постіль преміальної якості за доступною ціною, забезпечивши малюків зручним і затишним спальним місцем!