Яку дитячу постіль обрати, щоб малеча хотіла спати вдень?

Вкласти дітей на обідній сон часом буває нелегко. Турботливі батьки розуміють, що це дуже важливо, тому переймаються денним відпочинком малюків. Що робити, якщо дитина відмовляється лягати у ліжко в обідню пору? Як мінімум, варто купити дитячу постільну білизну, яка їй подобатиметься. Організувавши затишне та комфортне спальне місце для доньки чи сина, вам буде легше мотивувати їх до обіднього сну. Український виробник домашнього текстилю Malva-style підготував для вас декілька порад, які допоможуть заохотити дитину спати в день.

комплект дитячої постільної білизни

Комплект дитячої постільної білизни від Мальва Стайл — те, що точно сподобається вашій дитині та покращить її сон

Дітям до 6 років обов'язково потрібно спати в обід, адже їх організм потребує перепочинку, враховуючи активне пізнання світу. Після короткого сну у малюків покращується настрій, апетит та продуктивність діяльності, що особливо важливо для тих, хто готується до школи. Якщо ваші звичайні методи не діють, на допомогу прийде дитяча постільна білизна МАЛЬВА. Наша команда подбала про якість та естетику, врахувавши бажання батьків та дітей. Домашній текстиль створить умови для розслаблення та забезпечить гармонійну атмосферу у дитячій кімнаті, щоб пришвидшити засинання.

Як постільна дитяча білизна може вплинути на мотивацію денного сну? Дуже просто! Зберігайте собі рекомендації від Мальва-Стайл:

теза Приємні тканини. Якщо комплект дитячої постільної білизни буде «кусючим», слизьким та мати неприємний токсичний запах, спати у ліжку дитина точно не захоче. Надавайте перевагу текстилю з натуральних та гіпоалергенних матеріалів, які мають м'яку текстуру, приємні на дотик та зберігають тепло. Дитяча постіль МАЛЬВА пошита з фланелі — це ідеальний вибір для делікатної шкіри малюків, а ще вона має невеликий ворс та вирізняється відмінними теплоізоляційними властивостями. 
теза Цікаві принти. Хороша ідея — купити недорого комплекти дитячої постільної білизни з супергероями з мультиків, серіалів чи фільмів. Леді Баг, Залізна Людина, Людина Павук, Софія Прекрасна… Ми підготували для вас безліч яскравих дизайнів, які точно сподобаються вашій дитині та заохотять її до сну.
теза Додайте деталей. На нашому сайті ви можете купити дитячу постільну білизну, пледи, подушки, килимки, простирадла на резинці та інший домашній текстиль. Створіть для дитини справжній райський куточок, де будуть снитися лише приємні сни, а інтернет-магазин дитячої постільної білизни MALVA STYLE вам у цьому допоможе. Асортимент товарів на нашому сайті дуже великий, тому ви без проблем підберете ідеальну постіль для дитини та інші текстильні дрібниці, щоб досягти максимального затишку. 

дитячі комплекти постільної білизни

Обирайте дитячі комплекти постільної білизни під вікові особливості, щоб підвищити інтерес дитини. Розкажіть сину або дочці про те, що супергерої будуть берегти їх сон, поки вони будуть відновлювати сили, щоб знову відправитися назустріч пригодам. Окрім того, можна придумати спеціальні ритуали перед сном. Дозвольте дитині послухати казку або взяти з собою у ліжко іграшку. 

Потрібна дитяча постільна білизна? Рекомендуємо купити її саме в онлайн-магазині виробника - MALVA Style!

Якщо ви вирішили купити недорого дитячу постільну білизну нашого виробництва, це правильне рішення, адже ми приділяємо багато уваги якості та безпеці домашнього текстилю. Постіль від MALVA шиється з імпортних тканин, які відповідають санітарно-гігієнічним нормам та характеризуються відмінними експлуатаційними якостями. Ваша дитина буде гарно спати вдень та вночі, якщо з нею поруч дитяча постільна білизна односпальна чи півтораспальна з принцесами, супергероями, цікавими принтами та дизайнами. 

 

КАТАЛОГ ДИТЯЧОЇ ПОСТІЛЬНОЇ БІЛИЗНИ

 

Рекомендуємо вам перейти в онлайн-каталог та переглянути, яка дитяча полуторна постільна білизна та односпальна є в асортименті. Якщо ви хочете обрати комплект не з фланелі, ознайомтесь з постіллю Бязь голд — це теж хороший варіант для дитячої ніжної шкіри. Наші менеджери проконсультують вас та допоможуть підібрати якісну постіль, враховуючи усі побажання. Також дитячий текстиль Мальва Стайл стане відмінним подарунком на свята, адже символізує затишок, турботу та комфорт.

Денний сон стане суцільним задоволенням для вашої дитини, якщо поруч буде Мальва Стайл.