Чи в тренді постільна білизна в полоску із Бязі?

Постіль в полоску — це стильне та трендове рішення для організації ідеального спального місця. Якісна постільна білизна бязь від виробника МАЛЬВА у смужку має попит серед покупців, оскільки такі комплекти ідеально доповнять будь-який дизайн інтер'єру. У цій статті проаналізуємо, в тренді смугаста постіль бязь голд чи ні.

Постіль в полоску — комплект постільної білизни з бязі, який ніколи не вийде з моди

Комплект постільної білизни з бязі у смужку ніколи не вийде з моди. Як би не змінювались тренди, смугастий текстиль не втрачатиме свою популярність, а лише буде видозмінюватися. Насправді набори для спальні у полоску можуть бути різноманітними, адже вона буває тоненька та грубша, кольорова та біла, рівна та скошена. Окрім того, постільна білизна бязь голд часом доповнюється іншими взорами, візерунками, поєднанням різних кольорів, тому смугастий дизайн має інший вигляд. Якщо ж вас цікавить варіант, який завжди буде у тренді, то варто купити постільну білизну в полоску класичного зразка — стриману.

Смугаста постільна білизна Мальва — вічна класика, яку оцінять всі покупці. І це цілком аргументовано:

 Стриманість та стиль. Дизайн в смужку завжди виглядає елегантно та стильно. Він підходить до будь-якого інтер'єру та не втрачає свою актуальність. Саме тому якщо ви хочете зробити близькій людині сюрприз та купити постільну білизну бязь голд, комплект в полоску — ідеальний варіант. 
 Зручність та комфорт. Бязева білизна м'яка та приємна на дотик. Постіль бязь євро та інших розмірів нашого виробництва добре тримає форму після прання та не втрачає інтенсивність забарвлення. За умови правильного догляду смужки будуть залишатися чіткими та естетичними протягом усього експлуатаційного періоду. 
 Різноманітність кольорів. Купити постільну білизну з бязі в смужку можна у різних кольорах та комбінаціях. Ви можете вибрати той варіант, який найкраще підійде до інтер'єру вашої спальні.
 Легкість догляду. Бязева білизна в смужку виготовляється з високоякісних матеріалів, які добре витримують прання. Вона легка у догляді й може слугувати вам протягом багатьох років.
 Практичність. Геометричні комплекти для спальні досить практичні, адже їх не потрібно прати так часто, як світлу постіль. Смугаста білизна естетично виглядає та характеризується відмінними експлуатаційними якостями, що підтверджує її практичність та ергономічність. 

постіль в полоску

Яку б смугасту постіль ви не обрали, можете бути впевнені в тому, що вона буде актуальною роками. Євро чи сімейна постільна білизна бязь у полоску ідеально впишеться в різні стилі, а саме: хай-тек, класика, індастріал, лофт тощо. МАЛЬВА СТАЙЛ слідкує за трендами у світі домашнього текстилю та регулярно пропонує вашій увазі смугасті новинки, які закохають у себе з першого погляду. Тому не варто відкладати покупку на потім, адже замовити комплект постільної білизни з Бязі в полоску на MALVA — дійсно гарна ідея. Ви отримаєте трендову, якісну постіль за розумною ціною. 

 

Вам може бути цікавоПостільна білизна із Сатину, що не мнеться - міф чи реальність?

 

Бажаєте купити постільну білизну бязь у смужку? Ознайомтесь з дизайнами в онлайн-каталозі Malva-style!

Український виробник постільної білизни Malva-style виготовляє безліч стильних комплектів у смужку, які належать до вічної класики, тому не вийдуть з моди. Оскільки ми використовуємо у процесі пошиття виключно імпортні тканини високої якості, малюнок з часом не тьмяніє та не стає розпливчастим. Також наша команда не забуває про сучасні модні тенденції й модернізує класичні набори в полоску, оздоблюючи їх квітами, візерунками, іншими геометричними принтами тощо.

постіль бязь євро

Колірна гама смугастих комплектів досить широка, тому ви маєте змогу купити постільну білизну бязь від виробника МАЛЬВА чорного, сірого, зеленого, червоного, синього та інших кольорів. Розмірна сітка адаптована під різні запити — є односпальна постіль, півторачка, двоспальна, євро та сімейна. Зважаючи на параметри ліжка та власні уподобання, можна легко обрати свого фаворита та створити у спальні затишок, комфорт й приємне відчуття домівки. 

Рекомендуємо вам перейти в онлайн-каталог Malva Style та більш детально ознайомитися з варіантами смугастої постелі. Зверніть увагу на вироби не лише з бязі, а й зі страйп-сатину — цікаве поєднання матової та глянцевої текстури заполонить ваше серце. Оформляйте покупку онлайн або за телефоном, щоб оцінити всі переваги постелі нашого виробництва.

 

БІЛЬШЕ У КАТАЛОЗІ

 

Постільна білизна від МАЛЬВА — те, що дарує вам приємні сни, а вашій спальні — естетичний вигляд!