Два основних критерії яким має відповідати якісна постільна білизна з Бязі

Комплект постільної білизни з бязі — це бестселер на нашому сайті у будь-яку пору року. Постіль українського виробника Мальва Стайл з цього матеріалу має неабияку популярність серед покупців, і це зовсім не дивно. Стильна, красива, зручна, практична у догляді, зносостійка… Список переваг бязевих виробів можна продовжувати вічно, але краще один раз купити постільну білизну з бязі та оцінити її сильні сторони на практиці. Проте, щоб реальність зійшлася з очікуваннями, слід відповідально підійти до вибору спального текстилю. У цій статті ми розкриємо два основних правила, на які варто звертати увагу перед покупкою постелі з бязі, щоб вона слугувала роками та не втрачала естетичний вигляд. 

Постіль бязь голд: чи є щось більш особливе для затишку та здорового сну? 

Багато брендів пропонують постіль бязь голд власного виробництва, але чи всі комплекти дійсно якісні? Український виробник домашнього текстилю Мальва-стайл використовує для пошиття постільної білизни високоякісні імпортні тканини, які відмінно зарекомендували себе в експлуатації. У нашому асортименті безліч дизайнів постелі саме з цього матеріалу, адже він є практичним, всесезонним та недорогим. Якщо ж ви вирішили для себе або на подарунок купити постільну білизну бязь голд, варто зосередити вибір на двох ключових аспектах. Ці правила мають більш загальний характер, але з ними ви точно не помилитеся при виборі якісного бязевого комплекту.

постіль українського виробника

Природність матеріалу

Якість бязі визначається її натуральністю. Цей матеріал виготовляється з волокон бавовни, проте недобросовісні виробники підмішують ще й великий відсоток синтетики. Постільна білизна бязь від виробника МАЛЬВА складається на 88% з натуральної бавовни. Лише така постіль відмінно пропускає повітря та поглинає вологу — шкіра «дихає» та не пітніє, забезпечуючи комфортні умови під час сну. Текстиль з природного матеріалу підходить для будь-якої пори року, адже відповідає за терморегуляцію організму. Він не викликає алергії, подразнення та будь-яких інших дискомфортних відчуттів під час безпосереднього контакту зі шкірою. 

 

Підвищена міцність та довговічність

Ще одна ключова характеристика бязевої постільної білизни — це її міцність та стійкість до зношування. Природні волокна бавовни відомі своєю пружністю та витривалістю, а ще вони добре піддаються фарбуванню. Комплект постільної білизни з бязі дійсно слугує тривалий період, не втрачає форму, «не сідає» та зберігає насиченість кольору. Така постіль тішитиме вас не один сезон, залишаючись естетичною, стильною та практичною. Вона витримує багаторазові прання у пральній машинці, не втрачаючи експлуатаційні переваги та красу.

постільна білизна від виробника бязь

Ці два критерії є основою. Але якщо ви вирішили купити комплект постелі із бязі недорого в онлайн-магазині Мальва, варто враховувати й інші нюанси: розмір, колір, дизайн, параметри наволочок. На нашому сайті кожен клієнт має змогу вибрати ідеальну постіль бязь євро, сімейну, півторачку, одно- та двоспальну. Ми втілюємо ваші бажання у реальність та докладаємо максимум зусиль, щоб сновидіння були по-справжньому солодкими. 

Потрібен гарний комплект постільної білизни з бязі голд? Рекомендуємо купити постіль українського виробника Мальва стайл!

Якщо вас зацікавила постільна білизна бязь голд, наші привітливі менеджери допоможуть обрати оптимальний варіант, орієнтуючись на ваші побажання. Ми підберемо розмір згідно з параметрами ліжка та дизайн, який буде гармонійно поєднуватися з інтер'єром спальної кімнати. Уже зараз ви можете замовити онлайн постіль з бязі в інтернет-магазині MALVA STYLE у понад 250 дизайнах, і ця цифра постійно збільшується. Ми слідкуємо за сучасними тенденціями текстильної моди та пропонуємо новинки першими на українському ринку. 

Яку можна купити постільну білизну з бязі від виробника Мальва-Стайл?

теза однотонну;
теза різнобарвну;
теза з принтами, написами та малюнками;
теза тематичну та стилізовану;
теза трендову та сучасну.

 

Цікаво дізнатисяЧому ми радимо обирати постільну білизну з Бязі? Три аргументи від MALVA

 

Щоб зрозуміти, яка сімейна постільна білизна з бязі чи євро постіль вам підійде, ознайомтесь детальніше з товарами в нашому онлайн-каталозі. Ми впевнені, що ви залишитесь задоволені покупкою, адже комплекти від Мальва Стайл — це більше, ніж просто постільна білизна. 

Подаруйте собі розкішні сни та тотальний релакс, застеливши ліжко постіллю від Malva Style!