Як зберегти яскравість кольору постільної білизни зі Страйп сатину навіть після 5-го прання?

Її цікава «смугаста» текстура, ніжність та розкіш нікого не залишать байдужими. Попри натуральність, вироби досить зносостійкі та практичні. Але щоб постільна білизна Мальва зі страйп-сатину зберегла всі свої експлуатаційні якості та гарний зовнішній вигляд, за нею потрібно правильно доглядати. Особливо це стосується інтенсивності кольору текстилю. Отже, як прати постіль страйп-сатин, щоб вона залишилась яскравою та насиченою? 

постільна білизна від виробника

Комплект постільної білизни страйп-сатин: як зберегти колір постелі та естетичний вигляд?

Навіть якщо у ваших руках нова постіль білизна від виробника МАЛЬВА СТАЙЛ, потрібно подбати про її догляд. Насправді дуже важливо одразу приділяти увагу правильному пранню, сушінню та зберіганню текстилю, адже тоді більше шансів зберегти його яскравий колір. Саме тому щойно куплений комплект постільної білизни страйп-сатин потрібно випрати у прохолодній воді (максимально 30-40 градусів). Це дозволить зберегти інтенсивність забарвлення та позбутися накопиченого пилу, надлишку фарбників тощо. Постіль MALVA безпосередньо контактує з вашим тілом та обличчям, тому не варто нехтувати цим правилом.

Експерти Мальва Стайл мають ще один секрет збереження кольору. Вироби довше зберігатимуть інтенсивне забарвлення, якщо ви у відсік для кондиціонера при першому пранні додасте 100 мл 9% столового оцту. Краще прати білизну у пральній машині при відповідному режимі. Тим паче постіль страйп-сатин євро чи сімейну буде важко випрати вручну через великі розміри. Якщо ж ви все-таки вирішили прати руками, ту ж саму кількість оцту можете додати до 10 л води кімнатної температури. 

Корисні лайфхаки: завдяки нашим порадам постільна білизна страйп сатин буде виглядати як нова! 

Кожна господиня бажає, щоб постільна білизна з страйп-сатин сімейна, двоспальна чи півторачка була естетичною не лише після покупки, а й впродовж усього експлуатаційного терміну. І хоч страйп-сатин — це матеріал преміумкласу, особливих зусиль догляд за такими комплектами не потребує. Якщо ви будете дослухатися до наших порад, постільна білизна страйп-сатин євро чи сімейна, півтора- чи двоспальна, буде завжди м'якою, приємною на дотик та яскравою. 

Корисні лайфхаки від МАЛЬВА СТАЙЛ щодо збереження кольору текстилю:

Режим прання. Обирати режим потрібно відповідно до типу тканини. Оскільки страйп-сатин — це натуральний матеріал, періть постіль на делікатному режимі при невисокій температурі. Не варто також сильно віджимати білизну, позаяк це може зіпсувати не лише колір, а й форму виробу. Якщо ви замовили домашній текстиль Мальва із Хмельницького, це гарне рішення, адже на кожному комплекті є ярлик з корисною інформацією. Це ваша «шпаргалка», де подані всі рекомендації щодо догляду. 
Вибір прального засобу. Головна умова — не використовувати хлоровмісні засоби, які відбілюють речі. Краще обирати гелі для прання з максимально делікатним складом. Запланували купити постільну білизну страйп-сатин яскравого дизайну? Обирайте порошки, які спеціально розроблені для захисту кольору. 
Ще декілька важливих нюансів. Кольорова постільна білизна зі страйп-сатину не мнеться, тому для збереження яскравого кольору її можна не прасувати або ж виставляти мінімальну температуру. Також не варто сушити постіль на вулиці або відкритому балконі, адже вплив прямих сонячних променів призводить до вигорання кольору.

Звичайно, ключовим аспектом є не лише догляд, а і якість комплекту. Тому якщо ви плануєте купити постіль страйп-сатин, довіряйте лише перевіреним виробникам. Якщо ним були використані низькоякісні фарбники або порушена технологія нанесення фарби, поради не стануть вашим порятунком. Український виробник домашнього текстилю MALVA STYLE використовує лише імпортні тканини та надає перевагу сучасним методам, тому наша постільна білизна недорого коштує, довго слугує та при умові правильного догляду роками залишається красивою, яскравою та зносостійкою. 

постільна білизна страйп сатин

 

Цікаво такожЧому постільна білизна може бути хорошим подарунком на Новорічні свята?

 

Бажаєте отримати гарний та якісний текстиль? Тоді варто купити постільну білизну страйп сатин від українського виробника MALVA STYLE!

Мрієте купити недорого постіль страйп-сатин? Тоді хутчіш оформляйте покупку в інтернет-магазині Malva Style онлайн або за телефоном. В нашому онлайн-каталозі представлені білі, чорні, бежеві, сині, червоні, фіолетові кольори. Всі відтінки насичені та нетривіальні, тому відмінно доповнять інтер'єр вашої спальної кімнати. Якщо у вас залишились питання щодо догляду за постіллю, ви можете звернутися до наших менеджерів.

Як подарувати собі затишок, комфорт та приємні сновидіння? Дуже просто — замовити постільну білизну зі страйп-сатину в інтернет-магазині Мальва-Стайл!