Яка постільна білизна підходить вашому типу особистості?

Вибір постільної білизни — це відповідальний процес для кожної людини, адже від особливостей текстилю залежить відчуття затишку та комфорту. Більшість людей при виборі комплекту орієнтуються на власні уподобання та тип особистості. Відбувається це найчастіше на підсвідомому рівні — ми не контролюємо процес. Але зверніть увагу, що меланхолікам подобається сіра постільна білизна та нейтральні відтінки, а яскрава червона постіль — фаворит імпульсивних та енергійних людей. Насправді це досить важливий нюанс, адже, обираючи текстиль для спальні, слід організувати комфортне середовище. Ваша підсвідомість керує та підказує, який комплект постільної білизни купити, щоб налагодити емоційний стан та досягти душевної рівноваги. 

 

Вам може бути цікавоДоповнюйте дитячу кімнату із постільною білизною для дітей від MALVA

 

Як купити комплект постільної білизни, врахувавши особливості темпераменту? 

MALVA пропонує купити якісну постіль, яка має в собі приховані сенси та дійсно дарує приємні сновидіння, тому не варто орієнтуватися лише на розмір та тканину. Врахування індивідуальних особливостей темпераменту дуже важливе, оскільки від вигляду постелі залежить ваш настрій та психологічний стан. Звичайно, що є варіанти, які ідеально підходять і холерикам, і флегматикам — наприклад, однотонна постільна білизна. Але щоб точно залишитися задоволеним покупкою, позбутися безсоння та врівноважити емоційні коливання, слід розуміти, яка постіль підходить вашому типу особистості.

якісна постільна білизна від виробника

Яка постіль Мальва підійде для вашого типу темпераменту? Наші рекомендації:

 Екстраверти. Це справжні «запальнички», які відкриті до експериментів та нових звершень. Для них ми рекомендуємо купити недорого постільну білизну з яскравими дизайнами, нетривіальними кольоровими поєднаннями та сучасними принтами. Вони не люблять рутинність та однотонність, тому це варто враховувати при виборі постелі. 
 Інтроверти. Ці особистості зосереджені на своїх внутрішніх почуттях, тому їм не потрібна зовнішня стимуляція. Інтроверти надають перевагу стриманості у всьому — для них підійде монохромний текстиль: бежева, сіра, біла постіль тощо.
 Амбіверти. Люди, які полюбляють яскраві емоції, та часом обирають самотність. Вони поєднують в собі «чорне та біле», тому темперамент досить непередбачуваний. Сьогодні їм хочеться купити постільну білизну від виробника з незвичайним принтом, а завтра вони застеляють ліжко нюдовим простирадлом. Тому краще замовляти більше домашнього текстилю у різних дизайнах та кольорах. 

Якісна постільна білизна від виробника Мальва Стайл — це більше, ніж просто текстиль, адже ми дбаємо про ваш комфорт та пропонуємо комплекти, які враховують індивідуальні особливості. З нами у вас вийде створити свій райський куточок, де сняться лише приємні сни та немає ніяких нічних кошмарів.

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ КАТАЛОГ

 

MALVA STYLE — тут можна купити якісну постіль під будь-який настрій та характер

Інтернет-магазин постільної білизни MALVA STYLE має в асортименті безліч різноманітних принтів, стилів та розмірів постелі, тому ми допоможемо вам підібрати ідеальний комплект, враховуючи ваш смак, дизайн інтер'єру та, звичайно, тип особистості. Онлайн-каталог регулярно доповнюється новинками — навіть постійні клієнти знайдуть для себе цікавий набір для спальні, який повністю відповідає очікуванням. Рекомендуємо замовляти відразу декілька різних дизайнів та змінювати їх залежно від настрою, емоційного стану та приводу. 

Щоб створити ідеальні умови для сну, купити чорну постільну білизну або постіль з барвистими квітами, переходьте до онлайн-каталогу та детальніше знайомтесь з різноманіттям текстилю Malva Style. Ми впевнені, що усі знайдуть постільну білизну, яка буде ідеально гармоніювати з їх внутрішнім станом та характером.

Мальва — постіль, яка дбає про ваші сни!

купити якісну постіль