Яку вибрати постільну білизну людям з алергією?

Спосіб життя людей, які мають алергію, дещо відрізняється від звичайного, адже потрібно постійно оминати алергени. Справа не тільки в їжі, косметиці, а й в таких побутових дрібницях як постільна білизна. Від вибору правильного матеріалу, з якого пошита постіль, залежить комфорт та самопочуття. Надто синтетичні вироби можуть спровокувати свербіж, почервоніння та різні висипання. Щоб уникнути подібного і зробити свій сон затишним, якісним та здоровим, пропонуємо поговорити про те, який комплект постільної білизни краще підійде алергікам.

інтернет-магазин постільної білизни

Як правильно вибрати постільну білизну для людей з алергією: важливі нюанси

Основний момент, на який потрібно звертати увагу, — це тип тканини. Вона повинна бути натуральною та приємною на дотик. Гіпоалергенна постільна білизна відрізняється відмінною гігроскопічністю та повітропроникністю, що дозволяє тілу «дихати» та не пітніти. Якісні матеріали поглинають вологу, тому в них не розвиваються хвороботворні грибки, пилові кліщі та пліснява. Це особливо важливо для тих людей, які страждають від астми. Природні матеріали, з яких виготовлена півтора-, одно-, двоспальна постіль, характеризуються бактерицидними властивостями, тому є абсолютно безпечними навіть для дітей. 

Для алергіків є небезпечними:

 пліснява та грибки;
 бактерії;
 мікроорганізми;
 продукти життєдіяльності пилових кліщів;
 пил та бруд.

Звичайно, перед тим як купити постільну білизну українського виробника MALVA STYLE, варто зважати на індивідуальні фактори. Часом алергію провокує не склад тканини, а вищезазначені фактори. В будь-якому разі потрібно слідкувати за реакцією свого організму та звертати увагу на «перші дзвіночки». Обираючи текстиль поганої якості, ви ризикуєте своїм здоров'ям, адже перебіг алергічної реакції важко спрогнозувати. Покупка якісної постільної білизни не є розкішшю — це необхідність, гарантія комфорту та гарного самопочуття.

Якщо ви страждаєте від алергії та розмірковуєте над тим, як правильно вибрати постільну білизну, рекомендуємо вам звернути увагу на таку постіль українського виробника Мальва Стайл:

  1. Бавовна. Цей матеріал має відмінні експлуатаційні якості та є природним антисептиком. Вироби з бавовняних волокон не є комфортним середовищем для розмноження пилових кліщів та інших шкідливих мікроорганізмів. Односпальна постіль чи текстиль інших розмірів з бязі голд запобігає перегріву завдяки терморегуляції та дарує приємні тактильні відчуття. 
  2. Сатин. Сатиновий український текстиль — постільна білизна, яка теж не допускає алергічні прояви. На нашому сайті ви можете замовити постіль з креп-сатину, страйп-сатину, атласного сатину — всі ці вироби гладенькі та м'які, тому підходять для людей з чутливою шкірою. Відмінні бактерицидні властивості, природна гіпоалергенність та особливий склад тканини сприяють мінімізації ризику виникнення алергії. 
двоспальна постіль

Вироби з льону, бамбука, полікотону теж певною мірою підходять для людей, які мають алергію, але потрібно брати до уваги її етіологію. Постіль бязь євро чи сатин — оптимальні варіанти, які також не поступаються параметрами довговічності та зносостійкості. Текстиль не втрачає свої експлуатаційні та естетичні якості за умови правильного догляду. Для алергіків цей момент є особливо важливим, адже потрібно грамотно обирати не лише тип тканини, а й засоби для прання. 

 

Дізнайтеся такожТеплий халат Мальва, в якому ти будеш почуватися максимально комфортно

 

Гіпоалергенний комплект постільної білизни та особливості догляду за ним

Якщо говорити відверто, практично будь-яка якісна постіль може використовуватися для людей, які мають алергію, якщо її прати щодня, але це не практично. Саме тому важливо, щоб вона пропускала повітря, не вбирала неприємні запахи та не створювала комфортні умови для розмноження пилових кліщів, бактерій, грибків тощо. Сімейна постільна білизна, євро чи двоспальна, повинна витримувати часте прання та не втрачати своїх гіпоалергенних якостей. Догляд має дуже важливе значення, адже цей момент впливає не лише на зовнішній вигляд комплекту, а й на ваше здоров'я, самопочуття та ризик загострення алергії. Навіть найкращі вироби можуть спровокувати погіршення стану та виникнення певних симптомів, якщо нехтувати пранням, сушінням, прасуванням.

Ви тепер знаєте, як вибрати якісну постільну білизну, але це не все. Щоб постіль від виробника Malva Style слугувала довше, не втрачала свій естетичний зовнішній вигляд та гіпоалергенні властивості, потрібно за нею правильно доглядати:

теза Регулярне прання. Постіль сатин, бязь голд та текстиль з інших матеріалів потрібно змінювати раз на 7-10 днів. Прати її варто при температурному режимі, рекомендованому виробником, та використовувати безсульфатний порошок (бажано без запаху або з нейтральним ароматом).
теза Сушіння. Експерти рекомендують використовувати сушильну машину або розвішувати текстиль у добре провітрюваному приміщенні. Якщо ви будете сушити постільну білизну на вулиці, на поверхню може потрапити пилок та інші алергени.
теза Струшування. Обов'язково струшувати її після сну, щоб позбутися бруду, пилу, лусочок шкіри.
теза Прасування. Цей крок не є надто важливим, але постільна білизна після прасування стає ще більш безпечною. 

Основні причини, які провокують проблеми з диханням, сльозотечу, шкірні прояви та інші алергічні реакції: високий відсоток синтетики, використання дешевих фарбників та наявність хімічних речовин в натуральних тканинах. Якщо ви вирішили купити постіль, рекомендуємо вам обрати свій ідеальний комплект на нашому сайті. Виробник постільної білизни Malva Style відповідально підходить до вибору тканин, технологій фарбування та пошиття, саме тому наші вироби підходять для людей, які мають певні алергічні прояви. Ми допоможемо вам обрати текстиль, враховуючи ваші власні побажання щодо складу тканини, розміру, дизайну. 

 

 

Безпечна та якісна постільна білизна — купити в інтернет-магазині Malva Style

Інтернет-магазин постільної білизни Мальва Стайл дбає про комфорт та затишок кожного клієнта. Ми в процесі пошиття використовуємо якісні імпортні тканини, які не притягують пил, не накопичують статичну енергію, та фарбники, які є повністю безпечними для здоров'я. В нашому асортименті дійсно якісна, гіпоалергенна та красива постільна білизна, купити яку можна у будь-якому дизайні та кольорі. Онлайн-каталог вміщує багато однотонних, світлих комплектів — це також є оптимальним рішенням для алергіків, які гостро реагують на фарбувальні речовини. Вироби відмінно переносять прання, гарно служать та не завдають шкоди, оскільки навіть бюджетна постільна білизна українського виробника MALVA виготовлена з хорошого матеріалу. Для нашої текстильної компанії питання якості є принциповим.

Переходьте в онлайн-каталог malva-style.com.ua — тут кожен знайде свою улюблену постіль для спокійних та затишних снів. З Мальва Стайл всі сновидіння будуть приємними, адже ми добре знаємо, як приборкати нічних монстрів. Якщо у вас виникають труднощі з вибором, зверніться до нашого менеджера — він допоможе вибрати не лише постільну білизну, а й рушники, килими, халати, піжами та багато інших речей, без яких неможливо уявити затишок та комфорт вдома.

Довірте свої сни експерту з домашнього затишку MALVA STYLE.