Ідеальний подарунок на зимові свята - постільна білизна Malva style

Malva-Style, інтернет-магазин домашнього текстилю, — це експерт з питань затишку, домашнього тепла та… Найкращих подарунків! Ми добре знаємо, що насправді потрібно сучасним людям, які багато часу проводять на роботі, часто зіштовхуються зі стресами та переживаннями. Бажаєте дізнатися секретну формулу ідеального подарунка? Щирі побажання та постільна білизна українського виробника Мальва - щаслива та задоволена людина. Ми впевнені, що саме постіль стане гідним подарунком на усі зимові свята, адже такий презент асоціюється з затишною атмосферою, комфортним відпочинком та турботою. Сьогодні поговоримо про те, чому варто купити комплект постільної білизни для рідних, друзів на Миколая, Різдво чи Новий рік.

Постільні набори від Мальва Стайл — це прояв тепла та любові

Святкова метушня починається вже, оскільки підготовка подарунків займає багато часу. Хочеться всім подарувати шматочок щастя та своєї душі, а не щось банальне. Класичні варіанти уже набридли, та й квіти, фрукти, цукерки це щось звичне і не залишають про себе ніяких спогадів. Зовсім інша річ — це якісна постільна білизна. Такий подарунок дійсно вартий уваги, адже буде роками нагадувати про вас, гарно служити та зігрівати у прохолодні зимові дні. Це доказ того, що потрібно обирати подарунки, від яких буде певна користь, адже накопичувати різні дрібниці у себе вдома не зовсім хочеться.

Текстиль для дому — це оптимальне рішення. Постільні набори можна замовити для батьків, друзів, родичів та колег. Оскільки Malva-Style є безпосереднім виробником, можна втілити в реальність різні креативні ідеї. Комплекти білизни на ліжко є досить доречними, незалежно від типу свята, та й вони згодяться кожному. Якщо у вашої близької людини є постіль, нова все одно їй згодиться рано чи пізно. Тим паче на сайті Мальва Стайл можна купити набір постільної білизни на будь-який смак та бюджет. Асортимент настільки широкий, що вибрати точно буде з чого! 

Постіль — найкращий подарунок від Мальва Стайл, але які критерії варто враховувати при виборі ідеального комплекту? Ось головні моменти: 

найкращий подарунок постіль від Мальва Стайл

 

теза Матеріал. Malva-Style пропонує вироби з різних тканин, натуральних та з додаванням синтетики, а саме: постільна білизна бязь Ґолд, креп Сатин, атласний Сатин, Страйп-Сатин, велюр, полікотон тощо. Всі матеріали надзвичайно якісні та зносостійкі. Ми вибираємо гіпоалергенні тканини, які довго слугують та не втрачають свої естетичні якості з часом. 
теза Розмір. Якщо ви вирішили придбати саме такий подарунок, було б непогано поцікавитися параметрами ліжка чи матраца. В онлайн-каталозі Мальва Стайл є односпальна постіль, двоспальна, півтораспальна, а також євро та сімейна постільна білизна. В картці товару ви можете ознайомитися з детальним описом кожного комплекту, фото, ціною, розмірною сіткою та комплектацією. Всі параметри наближені до стандартних, тому проблем з вибором ідеального варіанту не виникне. 
теза Дизайн та колір. Здається, тут взагалі немає меж фантазії! Кожна постільна білизна красива по-своєму, адже наша прогресивна команда слідкує за трендами, модними течіями та створює нові дизайни на постійній основі. Якщо ви не знаєте добре того, кому збираєтесь подарувати текстиль для спальні, надавайте перевагу одноколірним, більш стриманим наборам. В наявності є однотонна, різнобарвна, з принтами, малюнками та тематична новорічна постіль. Ви з легкістю знайдете варіант, який ідеально впишеться в дизайн інтер'єру, адже красива постільна білизна в подарунок може буде виконана в стилі прованс, класика, модерн, романтизм, лофт тощо. 

 

Якщо ж ви не знаєте, яка більше сподобається адресату постільна білизна, сатинова чи велюрова, бавовняна чи з полікотону, двоспальна постіль чи сімейна, пропонуємо вам придбати подарунковий сертифікат. Номінал ви обираєте самі — від 1000 до 5000 гривень. Це дозволить людині самостійно обрати потрібну річ. На нашому сайті є не лише постільна білизна, від виробника MALVA STYLE, а й рушники, халати, піжами, килими, ковдри, простирадла тощо. Хіба це не найкращі ідеї для подарунка під час зимових свят? Коли ви даруєте своїм близьким постіль та інші речі для затишку, ви дбаєте про них, а це і є найбажанішим подарунком. 

 

Дізнайтеся більшеНайкращі ідеї затишної зимової спальні із постільною білизною Страйп Сатин

 

Красива постільна білизна в подарунок — найкраща ідея. ТОП-5 аргументів

Набір постільної білизни — подарунок не з банальних, тому він завжди актуальний. Оскільки ми продаємо лише якісну, елітну та нетривіальну постіль, такому презенту буде радіти кожен. Крім того, Malva-Style пропонує спеціальне подарункове пакування, що підвищує статусність, презентабельність та естетику подарунка. Воно досить стильне та виготовлене з цупкого матеріалу, тому гармонійно буде комбінуватися з будь-яким святковим комплектом. 

Якщо ви досі не зрозуміли, чому постільна білизна на подарунок — це супер ідея, для вас ТОП 5 аргументів:

 Це завжди актуальна та потрібна річ. Скільки б комплектів постільної білизни у вас не було, вони згодяться ще й ще, адже з часом зношуються. Постіль буде чекати свого часу, та через певний період власник її знайде та буде використовувати.
 Це прояв любові та турботи. На жаль, сучасний темп життя не залишає багато часу на якісний відпочинок, душевні розмови та зустрічі з дорогими людьми. Якщо ваш друг, тато, брат, мама чи сестра будуть засинати з ковдрою та постільною білизною Мальва, вони завжди відчуватимуть ваше тепло. 
 Це практичний подарунок. Постільна білизна українського виробника Мальва підійде для тих, у кого є все. Як ми писали вище, букети та їстівні подарунки не залишають вражень, а сувеніри, рамки, посуд можуть роками припадати пилом на полиці. Тож обираймо для рідних найкраще, а саме те, що знадобиться в побуті.
 Це довговічний презент. При правильному догляді постіль виробництва Мальва Стайл може слугувати роками, не втрачаючи колір, форму, естетичний вигляд. Вона дарує приємні тактильні почуття, легка в догляді та дуже якісна. Скільки б ви не прали текстиль, він буде тішити око та оберігати від нічних жахіть. 
 Це не надто дорого. Ви маєте змогу купити постільну білизну в інтернет-магазині Malva-Style по приємній ціні. Комплекти представлені у варіативному ціновому сегменті. Крім того, на нашому сайті постійно діють різні знижки та акції. Тому радимо замовляти текстиль не лише на подарунок, а й для себе. 
постільна білизна українського виробника

Щоб близька людина оцінила ваші старання та була задоволена подарунком, рекомендуємо довіряти лише найкращим. МАЛЬВА СТАЙЛ — це український виробник, який не перший рік виготовляє текстильні вироби для дому та спальні, тому добре знається у цій справі. Ми цінуємо те, що ви довіряєте нам найголовніше — ваш сон та відпочинок. 

 

 

Бажаєте подарувати найкраще рідним людям? Радимо вам купити комплект постільної білизни від виробника MALVA

Якщо вам потрібна постільна білизна від виробника бязь, сатин, велюр чи полікотон, переходьте в онлайн-каталог та обирайте свого фаворита. У нас ви знайдете найкращі подарунки на зимові свята і не тільки. Привітливі менеджери допоможуть підібрати ідеальний комплект, враховуючи ваші побажання. Вони швидко оформлять замовлення та відправлять його вам, щоб ви змогли вчасно привітати близьку людину. Навіть якщо вам потрібен подарунок «на вчора», ми підберемо щось цікаве для вас, адже дбаємо про сервіс та рівень обслуговування.

Подаруйте затишок та комфорт своїм близьким разом з MALVA STYLE!