Команда мрії Мальва Стайл. Постільна білизна за найнижчою ціною, пошита з любов'ю

За кожною великою справою стоять сміливі та рішучі люди, правда ж? Команда Мальва Стайл — це натхненні ініціатори, справжні професіонали, творчі особистості та істинні патріоти. Всупереч всім обставинам, ми прийняли рішення залишитися в Україні та підтримувати економіку країни у такі важкі часи. Наш інтернет-магазин постільної білизни від виробника продовжує творити, працювати та дарувати українцям спокійний сон попри всі негаразди. 

постільні комплекти malva style

Якісна постільна білизна для українців від команди інтернет-магазину malva-style.com.ua

Постільні комплекти Malva Style — це не лише предмети щоденного вжитку. Це щось більше. Те, що береже ваші сни та дарує затишок у кожну оселю. Наш секрет в тому, що в усі товари ми вкладаємо частинку душі. Кожен член команди докладає зусиль для того, щоб ви могли купити постільну білизну недорого, але найкращої якості. Ми руйнуємо міфи про те, що лише дорого — якісно. У асортименті представлені жіночі піжами, шовкові та махрові халати, простирадла та постіль різного цінового сегмента, бо Мальва Стайл дбає про щоденний комфорт всіх замовників. 

Цікаво, хто створює постіль сатин від виробника і стоїть за усіма важливими процесами? Ми хочемо ставати ближче, отримувати фідбек та вдосконалюватись, тому пропонуємо знайомство з командою, яка створює для вас затишок:

теза Євген — головний двигун та рушійна сила. Він відповідає за операційну систему, бізнес-стратегії та контроль якості. 
теза Сніжана — це експерт здорового сну та обличчя бренду, а за сумісництвом — права рука Євгена. Вона стежить за головними трендами, надихає та втілює креативні ідеї в життя, створюючи найніжніші махрові рушники, комплекти, піжами, постільну білизну та подушки Мальва. Загалом, Сніжана — наша муза. Саме її ви бачите у нашому соціальному прояві в Інстаграм.
теза Закрійники, швачки, менеджери з логістики, комунікації, SMM- та ІТ-спеціалісти — всі професіонали своєї справи, які прикладають максимум зусиль, щоб інтернет-магазин пледів та різного домашнього текстилю Malva Style став вашим улюбленим. 
купити постільну білизну недорого мальва

Ми, виробники товарів для сну, надихаємося вами, працюємо для вас та хочемо вам давати більше, ніж ви самі очікуєте. З нашою допомогою ви зможете оточити себе приємними домашніми дрібничками, створити особливу атмосферу вдома та втілити всі бажання в реальність. Сімейна, двоспальна, півтораспальна, односпальна постіль та комплекти євростандарт представлені більше, ніж у 250 дизайнах. Обирайте те, до чого лежить душа. Бо разом з Мальва завжди тепло, зручно, якісно та приємно. 

Тут ви знайдете все: простирадла на резинці, постільні комплекти з якісної тканини, рушники, халати, пледи та піжами від команди Мальва 

Наша команда Malva Style має одну спільну мету — подбати про спокійні та затишні сни українців. Ми надаємо достойну якість, обираємо найкращі тканини та використовуємо новітні технології, але при цьому постільна білизна Хмельницький нашого виробництва коштує недорого. Кожен може її собі дозволити та зануритись в солодкі сни після важкого дня. Хочете дізнатися більше про Мальва? Сайт malva-style.com.ua вам у цьому допоможе. Обираючи нас, ви обираєте краще з кращого. 

Кажуть, що щастя за гроші не купиш, але якщо мова йде про Malva Style, то все можливо. Ми проводимо у ліжку майже третину життя, тому не дозволяйте собі спати на будь-чому. Саме для вас створений сучасний домашній текстиль, який перевершить всі очікування. Яскравий чи нейтральний? М'якенький чи гладенький? Великий чи маленький? Вирішували саме вам, а наша команда докладе максимум зусиль, щоб в онлайн-магазині Мальва Стайл ви знайшли все, що потрібно для комфортного життя та затишку.