Модні тренди у світі халатів: огляд найактуальніших дизайнів та кольорів на цей сезон від Malva-style

Домашній халат, як і одяг загалом, теж повинен бути модним і сучасним, тому не варто відмовляти собі в оновленні гардероба. Як для жінок, та і для чоловіків, важливо завжди виглядати на всі 100%, тому й інтернет-магазин МАЛЬВА СТАЙЛ регулярно оновлює асортимент товарів. Сьогодні пропонуємо вам зробити невеличкий огляд найактуальніших моделей й тканин домашніх халатів, аби завжди почуватися комфортно й обирати лише трендовий та якісний одяг для дому.

Домашній халат — гарантія вашого комфорту та затишку

Тканина — це основа, оскільки саме від використаного матеріалу залежить, буде зручним домашній одяг для жінок та чоловіків зручним чи ні. Український виробник жіночих та чоловічих халатів MALVA надає перевагу трьом тканинам: махра, велюр та шовк. Перший варіант — найбільш універсальний, адже з цього матеріалу ви можете купити махровий халат чоловічий та жіночий. Шовк і велюр вважаються більш «жіночними» тканинами, враховуючи зовнішній вигляд виробів і їх естетику. 

Якщо ви вирішили купити домашній халат, зверніть увагу на особливості кожної тканини:

 махра — тканина характеризується відмінними теплоізоляційними властивостями, але при цьому забезпечує циркуляцію повітря та гарно вбирає вологу, тому чоловічий/жіночий махровий халат підійде для ранкового пробудження, сніданку на терасі, походу в СПА тощо;
 шовк — матеріал відрізняється легким охолоджувальним ефектом, тому є ідеальним варіантом для теплої пори року, а також шовковий халат підкреслює жіночність й підвищує самооцінку своїм спокусливим виглядом;
 велюр — цю тканину можна назвати найбільш універсальною, адже у такому халаті вам не буде ні холодно ні жарко — вона характеризується гігроскопічністю, повітропроникністю й зносостійкістю. 

шовкові халати

Окремо хочеться поговорити про «анатомію» халатів нашого виробництва. Кожен виріб — це витвір мистецтва, у якому вам точно буде зручно. Домашній одяг МАЛЬВА не обмежує рухи, гарантує свободу й комфорт, і при цьому виглядає дуже стильно. Як доказ, пропонуємо переглянути чудову трійку лідерів продажу, яка завоювала любов покупців цього сезону:

теза Жіночий халат у фіалковому кольорі «Лінда». Така модель сподобається абсолютно кожній жінці, адже поєднала в собі все найкраще: трендовий колір, високоякісну турецьку махру, об'ємний капюшон, подовжений крій та вільний фасон. Якщо вам потрібен зручний одяг на щодень, рекомендуємо замовити онлайн жіночий халат на Malva-Style саме такого варіанту. Тим паче колірна гама досить широка. 
теза Махровий чоловічий халат «Стайл» графіт/сірий. Модель має великий капюшон і дві об'ємні кишені. М'яка текстура та цікаве поєднання кольорів просто закохують у себе з першого кольору. Такий чоловічий махровий халат купити можна для чоловіків різного зросту, адже довжина середня — до коліна.
теза Жіночий шовковий халат з комбінацією «Брунатний стиль». Це просто мрія кожної жінки! Вільний фасон забезпечить зручність, а ніжний шовк подбає про терморегуляцію організму навіть у спекотну пору. Тканина має цікавий блиск й переливається на сонці, додаючи особливий акцент до вашого образу, тому купити шовковий халат з цієї лінійки потрібно кожній жінці, щоб відчувати себе справжньою королевою.

 

Цікаво такожПоради з догляду за рушниками, щоб зберегти їх колір, м'якість та якість впродовж тривалого часу

 

Інтернет-магазин домашнього текстилю Мальва Стайл пропонує дійсно сучасні й зручні моделі, тому ви можете купити шовковий халат, велюровий або махровий, навіть на подарунок. Одяг для дому нашого виробництва продуманий до дрібниць — місткі кишені, великі капюшони, пояси в комплекті. Все це забезпечує зручність й універсальність халатів, адже їх легко адаптувати під різні параметри фігури.

Найкраще рішення — це купити домашній халат на MALVA-Style!

шовковий халат купити

Махрові, велюрові та шовкові халати МАЛЬВА СТАЙЛ — це дійсно щось особливе, оскільки ми вкладаємо душу у кожен виріб. Команда професійно виконує свої завдання, ретельно підбирає матеріали для одягу та бере до уваги навіть найменші деталі, щоб ви були задоволені покупкою. Можна довго говорити про те, чому варто махровий, велюровий чи шовковий халат купити, але краще впевнитись в перевагах домашнього одягу від Malva Style на власному досвіді. Тому переходьте в онлайн-каталог, знайомтесь детальніше з асортиментом моделей та замовляйте стильний домашній одяг, який вам подарує комфорт, затишок і неймовірну естетику. 

Оберіть свій ідеальний халат на МАЛЬВА СТАЙЛ!