На що потрібно звертати увагу при виборі махрового халату?

Чи є щось краще, ніж загорнутися у жіночий теплий халат після важкого робочого дня або довгої прогулянки у прохолодну погоду? Здається, без такого домашнього одягу не може обійтися жодна жінка. Але щоб він був зручним, не надто масивним, красивим, потрібно раціонально підійти до його покупки. Розмір — це не єдиний критерій, на який ви маєте опиратися, коли купуєте жіночі халати, адже важливо звертати увагу на всі дрібниці: фасон, крій, довжина, колірна гама, особливості моделі. Мальва Стайл пропонує широкий асортимент домашнього одягу, тому ви точно знайдете в онлайн-каталозі свого фаворита. А сьогодні поговоримо про те, як потрібно обирати махрові халати від виробника Malva Style.

халат махровий жіночийЯкісний халат махровий жіночий: основні критерії вибору

Махрові халати жовті, сірі, коричневі та інших кольорів — одні з найпопулярніших варіантів домашнього одягу для осіннього та зимового періоду. Матеріал відмінно зберігає тепло, приємний на дотик та досить легкий. Ви можете рухатися вільно, займатися домашніми справами чи просто відпочивати. Всі халати українського виробника Мальва створені з турецької софт-махри, тому бездоганну якість ми гарантуємо. Наша команда слідкує за пошиттям всіх виробів, щоб ви отримували ваші замовлення в ідеальному стані та повністю готовими до носіння.

ТОП 5 критеріїв для вдалого вибору халата:

теза Сезонність. Якщо ви міркуєте над тим, який халат теплий, то махровий — найкращий варіант. Такий одяг стовідсотково підходить для осені та зими, тому в ньому ви не замерзнете.
теза Призначення. Звертайте увагу на фасон та довжину виробу. Якісні гарні жіночі махрові халати від Malva Style можна одягати не лише вдома, а й під час відвідування спа-центру, бані чи сауни. 
теза Особливості моделі. Моделей халатів на нашому сайті достатньо, тому ви з легкістю оберете одяг потрібного фасону, з капюшоном чи без, з декором або класичний варіант.
теза Дизайн та колірна гама. Основне правило — вам має подобатися відображення у дзеркалі. Ви маєте змогу купити махровий жіночий халат коричневого, сірого, рожевого, фіолетового та інших кольорів. Обирайте свій ідеальний образ, орієнтуючись на улюблений відтінок чи навіть сьогоднішній настрій.
теза Розмір. Тут все логічно — в каталозі є махрові халати великих розмірів та звичайних. У кожній картці товару представлена розмірна сітка, тому при виборі не виникне проблем. Якщо вам потрібна допомога, наші менеджери проконсультують та допоможуть оформити замовлення. 

Кожний короткий чи довгий махровий жіночий халат, яскравий чи стриманий, класичний чи сучасний, продуманий по дизайну та відрізняється зносостійкістю. Ми не продаємо товари сумнівної якості — весь одяг зберігає форму, колір та довго служить, і щоб у цьому переконатися, потрібно потішити себе обновкою від Мальва Стайл. 

жіночі халати Хмельницький

Короткий чи довгий махровий халат жіночий, з капюшоном чи без — обираємо фаворита від Мальва Стайл

Халат з махри від Malva Style — це комфорт, зручність, стиль та естетика. Ми врахували при виробництві всі моменти, щоб моделі домашнього одягу були одночасно практичними, гарно сиділи на тілі та приносили естетичну насолоду. В асортименті нашого інтернет-магазину представлені варіанти різноманітного фасону та дизайну. Ви маєте змогу купити недорого жіночий махровий халат від розміру S до XL. Щодо стилю, то більшість одягу створено в стриманій, класичній варіації, але є і цікавинки — наприклад, жіночий халат сірого кольору та коричневого «Еліт». Колірну гаму ми постійно розширюємо, адже слідкуємо за тенденціями моди, втілюючи творчі проєкти в реальність. Мальва Стайл доводить, що навіть домашній одяг може бути красивим, ефектним та привабливим, щоб підкреслювати жіночу красу. 

Максі чи міді довжина — теж вирішувати вам. У цьому випадку варто звертати увагу на ваш ріст та власні уподобання. Разом з Malva Style кожна жінка здатна створити ідеальний домашній образ, обравши колір, розмір, довжину, фасон та навіть дизайн халата. Стильний поясок підкреслить лінію талії та додасть особливу родзинку. Він йде в комплекті абсолютно до всіх моделей. Не знаєте, який саме купити домашній халат українського виробника Мальва? Тоді замовляйте одразу декілька та створюйте цікаві луки для дому, доповнюючи їх нашими стильними піжамами.

Бажаєте виглядати на всі 100% вдома? Тоді варто купити жіночий махровий халат Malva Style

Виробник жіночих махрових халатів Malva створює ідеальний домашній одяг, тому рекомендуємо вам не відкладати важливі покупки. Якщо ви бажаєте завжди відчувати себе на всі 100%, не нехтуючи комфортом та теплом, без Мальва Стайл нікуди. Переходьте в онлайн-каталог та обирайте халат, який вам подобається найбільше. 

Крім того, що в каталозі ви знайдете все для ідеального образу, ще й зможете замовити домашній текстиль від MALVA STYLE. Постіль, рушники, килими та пледи допоможуть створити затишну атмосферу та подбати про власний комфорт без зайвих зусиль. Всього декілька кліків, і довгоочікувана посилка вже в дорозі, адже наші менеджери миттєво обробляють замовлення. А якщо ви хочете замовити жіночі халати в Хмельницькому, взагалі не доведеться довго чекати — для хмельничан передбачена кур'єрська доставка. У всі інші міста України пакунки відправляються поштою.

Malva Style — ідеальний махровий халат, що зігріває своїми обіймами!