Постільна білизна з велюру: Практичність у догляді та збереженні комфорту

Це преміальний текстиль, який відмінно зберігає тепло, має високі параметри зносостійкості та естетично виглядає. Варто зазначити, що велюрові вироби характеризуються повітропроникністю, гігроскопічністю та мають тривалий експлуатаційний термін. Набір постільної білизни з велюру ідеально комбінується з різними дизайнами інтер'єру, оскільки має стриманий та елегантний зовнішній вигляд. Якщо ви вирішили придбати постіль з цієї тканини, МАЛЬВА СТАЙЛ розкаже вам про особливості догляду, щоб на довше зберегти естетику комплекту.

набір постільної білизни

Велюровий комплект постільної білизни: як за ним правильно доглядати? 

Виробник MalvaStyle приділяє велику увагу якості текстилю. Ми обираємо лише найкращі тканини та слідкуємо за кожним етапом пошиття комплекту, щоб ви могли купити велюрову постільну білизну, яка слугуватиме роками. Проте все не тільки залежить від наших зусиль — для збереження форми, кольору та естетичного вигляду варто приділити трохи уваги догляду. Велюрова білизна не є надто делікатною, тому вона досить практична та комфортна. Враховуючи щільність тканини, вироби не деформуються та зберігають інтенсивність забарвлення тривалий час. Якщо ви прислухаєтесь до наших рекомендацій, зрозумієте, що домашній текстиль від виробника MALVA — це найкраще, що могло з вами статися.

Поради щодо догляду за постіллю з велюру:

теза Прання. Ми рекомендуємо прати постіль з велюру при делікатному режимі, виставляючи низьку температуру. Занадто гаряча вода та інтенсивний режим можуть пошкодити волокна тканини, та вона втратить свою м'яку, пухнасту структуру. Після покупки краще влаштувати легке ручне прання, щоб постільна білизна була ідеально чистою. Це також допоможе позбутися надлишку фарбників. Надалі — користуйтесь пральною машиною. За бажанням використовуйте кондиціонери з пом'якшувальним ефектом, які збережуть текстуру велюру. 
теза Сушіння. Не варто використовувати сушильну машину, адже велюрові комплекти краще сушити природним шляхом. Сушіть білизну у розправленому вигляді у добре провітрюваному приміщенні або на вулиці, але не допускайте контакту з прямими сонячними променями. Якщо у вас є алергія на пил чи пилок, краще обирати перший варіант та сушити постіль, наприклад, на балконі. 
теза Зберігання. Складати та зберігати постіль потрібно лише після повного її висихання. Якщо ви покладете у шафу вологу білизну, з'явиться неприємний запах або навіть пліснява. Складайте постільні комплекти окремо від одягу та інших речей, а за бажанням використовуйте ароматичні саше, текстильні парфуми тощо. Постільна білизна МАЛЬВА буде мати приємний аромат та налаштовувати вас на гарні сновидіння.
теза Щоденний догляд. Якщо у вас є домашні тварини, які також люблять ніжитися на постільній білизні нашого виробництва, використовуйте силіконові валики. Вони не лише збирають шерсть, а й дрібне сміття, волосся, пил. 

Як ви бачите, догляд за велюровою постіллю не потребує багато зусиль та часу. Всі ці поради також дієві для постільної білизни з інших матеріалів від Malva Style.

 набір постільної білизни

 

 

Який набір постільної білизни можна купити в інтернет-магазині МАЛЬВА СТАЙЛ?

Варто зазначити, що магазин постільної білизни MalvaStyle виготовляє не лише велюрові вироби. У нас досить широкий та різноманітний асортимент, адже в онлайн-каталозі є все для створення затишної та комфортної атмосфери в спальні. На нашому сайті ви маєте змогу купити постільну білизну з бязі, полікотону, сатину, а також інший текстиль: пледи, килими, рушники, подушки, ковдри тощо.

 

Цікаво такожЖіночий теплий халат - огорнися теплом після водних процедур

 

Як свідчать відгуки, велюрова постіль дійсно №1 для осені та зими, а для жаркого літа краще обирати текстиль з охолоджувальним ефектом, наприклад, атласний сатин. Ми формуємо асортимент таким чином, щоб кожен клієнт міг замовити постільну білизну хорошої якості потрібного дизайну та розміру. Менеджери завжди раді вам допомогти та надати корисну інформацію щодо догляду. Оформити замовлення можна онлайн на сайті або скориставшись контактним номером телефона. 

Велюровий комплект постільної білизни — відчуйте справжню розкіш та затишок разом з МАЛЬВА СТАЙЛ!