Про якість нашої постільної білизни говорять відгуки клієнтів - Malva-style

Постіль Malva-style — це більше, ніж звичайний домашній текстиль. Це особлива енергетика, відчуття затишку та рідної домівки, що наповнює та дарує приємні емоції. Кожен комплект постільної білизни нашого виробництва шиється з любов'ю та турботою, адже ми дбаємо про покупців та намагаємося адаптуватися під сучасні вимоги. Наша головна мета — дарувати спокійний сон та приємні сновидіння, попри всі обставини та реалії, пропонуючи якісну та комфортну постіль українського виробника. Позитивні відгуки від клієнтів, які неодноразово купували комплекти постелі нашого виробництва, свідчать про те, що ми вкладаємо душу у власну справу та гарантуємо високу якість всіх товарів, які представлені в онлайн-каталозі.

Бязь, сатин, полікотон та велюр — постіль Мальва з найкращих тканин для ваших комфортних снів

Кожен має своє розуміння, яка вона — комфортна постільна білизна. Наш асортимент сформований таким чином, що абсолютно кожен покупець має змогу купити постіль, яка буде на 100% відповідати його вимогам. Для пошиття текстилю ми використовуємо імпортні тканини, що відповідають стандартам якості та санітарно-гігієнічним нормам, тому набір постільної білизни Malva-style підійде навіть дітям та алергікам. Наша професійна команда обрала для текстилю якісні, натуральні, зносостійкі та приємні на дотик тканини — і кожен матеріал, з якого виготовлена постіль Мальва, має свої характерні особливості. 

З яких тканин виготовляють постільну білизну Malva-style? Проаналізуймо асортимент найкращих матеріалів:

теза Бязь Gold. Бязева постільна білизна від виробника МАЛЬВА — бестселер в нашому інтернет-магазині, адже це відмінне поєднання хорошої якості та вигідної ціни. Постіль бязь голд має натуральну основу, оскільки матеріал на 88% складається з бавовни. Вона ідеально піддається фарбуванню, тому інтернет-магазин Malva-style пропонує купити постільну білизну півторачка, євро та сімейна, у понад 250 дизайнах, які гармонійно доповнять стиль вашої спальні.
теза Полікотон. Бюджетна, але не менш якісна, постіль полікотон характеризується відмінними експлуатаційними якостями. Якщо говорити про рівень зносостійкості, то рівних їй немає. Оскільки тканина має у складі певний відсоток синтетики, цей набір постелі буде слугувати вам роками. Постільна білизна з полікотону не линяє, не деформується та не потребує делікатного догляду, як у випадку з натуральними варіантами. 
теза Сатин. Коли бажаєте чогось преміального та розкішного, варто купити постільну білизну сатин від виробника МАЛЬВА СТАЙЛ. Вона внесе особливу родзинку в атмосферу вашої спальні та перетворить її на королівські апартаменти. Такого комфорту ви точно ніколи ще не відчували, адже сатинові вироби найбільш приємні до тіла та делікатні. 
теза Креп-сатин. Ми, як інтернет-магазин постільної білизни, рекомендуємо звернути увагу на ці стильні комплекти для спальні. Їх оцінять як любителі класичних рішень, так і сучасних тенденцій. Постіль від виробника MALVA з креп-сатину здивує вас своєю якістю, практичністю та естетикою. Набори виглядають мінімалістично та трендово, тому обов'язково варто придбати до колекції такий комплект постільної білизни. 

білизна постільна

теза Атласний сатин. Як свідчать відгуки наших клієнтів, постільна білизна сатин з такої тканини ідеально підійде для сну у теплу пору року, адже матеріал має легкий охолоджувальний ефект. Спати на такій постелі дійсно зручно, адже вона не викликає подразнення, тертя та інших дискомфортних відчуттів. Атласна постіль Мальва є альтернативою шовку — вона зберігає всі переваги цього матеріалу, але коштує в рази менше. Якщо ви хочете поекспериментували з текстилем та протестувати сезонну новинку у якомусь трендовому кольорі, саме час здійснити замовлення в нашому інтернет-магазині. 
теза Страйп-сатин. Ох, ці смужки! Це кохання з першого погляду! Євро, півтора-, двоспальна чи сімейна постільна білизна зі страйп-сатину не залишить байдужими навіть найвибагливіших клієнтів. Унікальне поєднання матової та глянцевої поверхні дуже стильно виглядає, тому це стане прикрасою вашої спальні. Постіль сатин страйп відмінно пропускає повітря та забезпечує терморегуляцію, що сприяє створенню максимально комфортних умов під час сну. 
теза Велюрова постіль. Якщо ви хотіли купити постільну білизну українського виробника з оптимальними теплоізоляційними властивостями, то велюр — саме те, що вам потрібно. Велюрова постіль має приємну ворсисту текстуру, тому зігріє вас у найбільш прохолодні ночі. Вас приємно здивує колірна гама — ніжні, пастельні, нетривіальні, нюдові відтінки. Дизайн комплектів максимально стриманий, тому велюрова постільна білизна гармонійно поєднується з будь-яким стилем інтер'єру. 

Серед усього різноманіття важко назвати фаворитів, адже кожна тканина має свої переваги. Краще за все купити постільну білизну Мальва з різних матеріалів та змінювати текстиль залежно від сезону, побажань, настрою та життєвих обставин. І хоч комплекти представлені у різному ціновому діапазоні, всі вони по-справжньому якісні та довговічні, тому обирайте своїх фаворитів та не відкладайте покупку на потім.

Яка буває постіль від виробника Malva-style? Розмірна сітка постільної білизни нашого виробництва

Не лише вибір тканини забезпечує комфорт та приємні сновидіння. Якщо ви хочете зручно спати та естетично організувати спальне місце, варто замовити постіль чітко під розмір ліжка. Розмірна сітка постільної білизни МАЛЬВА СТАЙЛ досить різноманітна, тому ви без проблем можете підібрати ідеальний варіант, враховуючи параметри ліжка. 

На нашому сайті ви маєте змогу купити комплект постільної білизни у таких розмірах:

 Односпальний. Розмір — 150×220. Постільна білизна Malva підійде для дорослого та підліткового односпального ліжка. В комплект входить одна наволочка. Залежно від індивідуальних уподобань, ви маєте змогу придбати односпальний набір білизни з бязі голд, сатину, полікотону тощо. 
 Півтораспальний. В комплект входить підковдра та простирадло (150×220), а також дві наволочки розміром 50/70×70. Найчастіше цей розмір обирають для розкладних диванів та невеликих ліжок. Судячи з комплектації, комплект розрахований на двох людей, але питання комфорту відіграє ключову роль. Якщо ж вам недостатньо ковдри такого формату для сумісного сну, можна купити постільну білизну більшого розміру або з двома ковдрами. 

постіль

 Двоспальний. Ідеальний варіант для пар та тих, хто любить насолоджуватися свободою під час сну. Двоспальний комплект постільної білизни вважається бестселером в нашому інтернет-магазині, тому він доступний у всіх тканинах: бязь, полікотон, велюр, сатин тощо. Розмір — 180×220.
 Євро. Найбільший розмір серед можливих, який підходить для сучасних євро ліжок. Підковдра має формат 200×220 см, простирадло — 220×240 см. Подушки стандартні, як і у попередніх комплектах. Постіль євро розміру повністю закриває поверхню ліжка, тому спальня виглядає акуратно та стильно. Окрім того, спати під однією ковдрою збільшених параметрів набагато зручніше. 
 Сімейний. Назва говорить сама за себе — це оптимальний варіант для сім’ї.. Сімейні комплекти складаються з двох підковдр (150×220 см), простирадла (240×220 см) та двох наволочок. Часом до замовлення додають простирадло на резинці, щоб забезпечити ще зручніше умови для парного відпочинку. 
 Дитячий. Постіль для дітей має практично такі ж розміри, як півтораспальні комплекти. Дитяча постільна білизна з яскравими малюнками пошита з фланелі, але ви можете купити постіль бязь недорого або текстиль з іншої тканини, якщо вашому сину чи доньці сподобався певний дизайн. 

Обов'язково перед покупкою зробіть заміри ліжка, за потреби наші менеджери допоможуть вам підібрати розмір постелі та детальніше ознайомлять з новинками в онлайн-каталозі. 

 

Цікаво такожЯким має бути якісний та стильний чоловічий халат?

 

Постіль українського виробника Malva style: чому нас обирають клієнти? 

Чим Мальва Стайл особлива? Тим, що для нас важливо дарувати приємні сновидіння та забезпечувати комфортні умови для сну, адже вся постільна білизна нашого виробництва створена з дотриманням конкретних вимог. Починаючи від вибору тканини й до пошиття постелі, ми прикладаємо максимум зусиль, щоб у вашій домівці була постіль євро розміру, сімейна чи двоспальна, яка перевершить всі очікування та створить затишну атмосферу у спальні.

Переваги постільної білизни Malva-style:

теза українське виробництво;
теза різноманіття фасонів, дизайну, колірної гами;
теза використання виключно якісних тканин від імпортних брендів;
теза широка розмірна сітка;
теза вигідна цінова політика. 
теза індивідуальний підхід до кожного клієнта з урахуванням конкретних побажань;
теза швидке доставлення по всій Україні.

постільна білизна від виробника

Можна багато говорити про унікальність нашого бренду, мету та ціль, позитивні відгуки клієнтів та показувати фото фантастичних комплектів нашого виробництва, але найкраще рішення — це купити постільну білизну односпальну, півтора- чи двоспальну, євро чи сімейну, та на практиці оцінити всі її особливості. Ми впевнені, що ви будете задоволені покупкою та повернетесь у наш інтернет-магазин ще не один раз. 

Купити постільну білизну від Malva — проста ідея для створення затишної атмосфери у спальні

Затишок та домашнє тепло запанують у вашій домівці, як тільки ви застелите ліжко постіллю від Мальва. Життя надто коротке, щоб спати на незручній постільній білизні, тому обирайте найкраще для себе та приборкайте нічних монстрів разом з Мальва-Стайл. Різноманіття комплектів на сайті МАЛЬВА дозволяє втілити в реальність будь-які дизайнерські ідеї, не нехтуючи якістю та комфортом. Не забувайте й про інший домашній текстиль в нашому каталозі, що допоможе додати затишку, стилю та підкреслить ваше унікальне бачення. 

Якщо вам потрібна постільна білизна в Україні хорошої якості та за доступною ціною, краще МАЛЬВА СТАЙЛ ви нічого не знайдете. Тому переходьте в онлайн-каталог, переглядайте асортимент комплектів та замовляйте постіль, яка подарує вам приємні сни. Оформити покупку можна онлайн на сайті або за телефоном — обирайте зручний спосіб та очікуйте на доставку в максимально стислі терміни, щоб створити казкову атмосферу у вашій спальні.