В чому головна особливість тканини Сатин для виготовлення постільної білизни?

Комплект постільної білизни з сатину — має неабиякий попит в нашому інтернет-магазині. Ця постіль виглядає благородно та вишукано, додає особливу нотку у стилізацію спальні та дарує королівський комфорт. Купити постільну білизну сатин від виробника МАЛЬВА СТАЙЛ варто не лише через її преміальний дизайн, адже сатиновий текстиль має й безліч інших переваг. Чому ж покупці надають перевагу саме постільній білизні з сатину?

Постільна білизна сатин: головні переваги та особливості матеріалу

Постільна білизна з сатину виглядає наче шовк, але при цьому зберігає всі експлуатаційні властивості бавовняних виробів. При виготовленні матеріалу для такої постелі використовують нитку з подвійним плетінням, що збільшує показники міцності, пружності та зносостійкості. Завдяки інноваційній технології поєднання тонкої та товстої нитки сатинова постільна білизна від виробника МАЛЬВА виглядає дійсно розкішно. Зосередимо увагу на головних аргументах, чому варто купити постіль із сатину. 

постільна білизна від виробника

Розкішний блиск

Можна сказати, що постільна білизна сатин сімейна, як і комплекти іншого розміру, є практичною альтернативою шовковій постелі. Сатинові вироби проходять процес каландрування, що надає їм королівський блиск та сяяння. За умови правильного догляду постіль Мальва збереже цю властивість надовго. Щоб комплекти не втратили естетику та гладкість, не слід їх прати при високих температурах. Також не варто часто прасувати постільну білизну з сатину, адже вона сильно не мнеться.

Комфорт та безпека

Якісна сатинова постіль поєднує в собі найкращі експлуатаційні якості. Вона відмінно пропускає повітря, але при цьому зберігає тепло, тому підходить для будь-якого сезону. Комплекти з цієї тканини є натуральними та гіпоалергенними, адже не викликають алергічних проявів та подразнення, а ще вони досить приємні на дотик. Якщо ви вирішили купити постіль від виробника МАЛЬВА СТАЙЛ з сатину, то можете не хвилюватися за її якість. Ми обираємо для пошиття постільної білизни сатин імпортного виробництва, тому гарантуємо безпеку та комфорт.

Зносостійкість та довготривалість

Попри те, що вироби мають природну основу, вони досить стійкі до зношування та довго слугують. Ви можете купити сатинову постіль у різних кольорах та змінювати її під настрій, сезон та стилістику кімнати. Волокна тканини пружні, тому після прання комплекти не деформуються. Матеріал добре профарбується та зберігає насичений відтінок роками за умови делікатного прання, сушіння та догляду. Такі набори ідеально підходять для щоденного користування, оскільки поглинають вологу, сприяють терморегуляції організму та дозволяють шкірі «дихати» під час сну.

 

Вас може зацікавитиЧому постільна білизна з Бязі підходить для будь якого інтер'єру спальні?

 

Якщо вам потрібна постільна білизна сатин євро чи сімейна, півтора- чи двоспальна, слід ще розібратися у різновидах текстилю з цієї тканини. Кожний вид має певні властивості та переваги, на які варто орієнтуватися.

Інтернет-магазин постільної білизни Мальва-Стайл пропонує вашій увазі постіль з атласного сатину, страйп-сатину та креп-сатину:

 Комплекти зі страйп-сатину мають цікавий смугастий дизайн, поєднуючи глянцеву та матову текстури. 
 Креп-сатин — практична та класична постільна білизна українського виробника Malva-Style, яка ідеально підійде для інтер'єру будь-якої спальні.
 Набори з атласного сатину теж є бестселерами на нашому сайті, оскільки вражають своїм сяянням, гладкістю та якістю. 

Важко визначити фаворита, тому рекомендуємо вам придбати одразу декілька комплектів та оцінити переваги різноманітних сатинових виробів на практиці. 

постільна білизна сатин

 

БІЛИЗНА З САТИНУ КАТАЛОГ

 

Яку можна купити постільну білизну сатин від виробника MALVA STYLE? Різноманіття кольорів, дизайнів та розмірів

Інтернет-магазин домашнього текстилю та постільної білизни MALVA — це виробник, який дбає про ваше здоров'я, комфорт та естетичне задоволення. Наші сатинові комплекти вразять вас якістю, ціновою політикою та різноманіттям. На сайті представлена євро, сімейна, півтора- та двоспальна постільна білизна з сатину, яка допоможе облаштувати ідеальне місце для сну. Сатинова постіль переважно однотонна, тому легко комбінується з різними дизайнами. В онлайн-каталозі ви знайдете зелену, коричневу, білу, бежеву, фіолетову, чорну постільну білизну та текстиль інших відтінків, оскільки колірна гама постійно розширюється. 

Потрібна якісна сатинова постільна білизна у Хмельницькому чи іншому місті України? Переходьте в онлайн-каталог та обирайте найкращий текстиль для приємних сновидінь. Ми впевнені, що разом з МАЛЬВА СТАЙЛ ваша спальня перетвориться у королівські апартаменти, де буде зручно та приємно відпочивати після насиченого робочого дня.