З якої тканини краще обрати дитячу постільну білизну?

Крім того, важливо, щоб дитяча постільна білизна подобалась малюку. Діти полюбляють яскраві комплекти з улюбленими героями мультфільмів та тваринами. Для них важливий зовнішній вигляд, а для батьків — якість, безпека та комфорт. Мальва Стайл враховувала всі побажання та додала у свій асортимент вироби з фланелі. На нашому сайті ви можете купити фланелеву постіль для дитячої кімнати, яка задовольнить ваші побажання та дітлахів.

фланелева постіль

Фланелева постіль — найкращий вибір для дітей

Організація дитячого спального місця потребує зусиль. Це стосується не лише ліжка, подушки та матрацу, а й постільного текстилю. Ми пропонуємо вам замовити комплект дитячої постільної білизни з фланелі, яка приємно здивує своїми експлуатаційними якостями та цікавими дизайнами. Цей матеріал ми обрали не випадково, адже він найкраще підходить для ніжної шкіри дітей.

Які переваги має фланелева постіль? Перерахуємо їх: 

не викликає алергічні реакції та подразнення;
висока якість фарбників та чіткість нанесення зображення на поверхню;
тканина приємна на дотик, адже має легенький ворс;
високий параметр зносостійкості, тому набір дитячої постільної білизни можна прати безліч разів та не переживати про зміну форми, розміру, кольору;
повітропроникність та гігроскопічність — тканина добре пропускає повітря та вбирає вологу, тому дитина не буде пітніти під час сну та відчувати певний дискомфорт;
простий догляд — купити дитячу постільну білизну з фланелі дійсно варто турботливим батькам, адже її дозволено прати у пральній машинці;
ціна — фланелева постільна білизна не коштує дорого, тому ви можете замовити одразу декілька комплектів на заміну.

 

Дізнайтеся більше:Як постіль бязь зробить вашу спальну ще затишнішою?

 

Слід зазначити, що фланелеві вироби характеризуються відмінними теплоізоляційними властивостями, тому також підходять для осінньо-зимового періоду. Таку білизну можна купувати навіть новонародженим, адже вона не викликає ніяких реакцій при безпосередньому контакті зі шкірою. Висока щільність тканини сприяє тривалому експлуатаційному терміну, а при правильному догляді текстиль весь час не буде змінювати свій зовнішній вигляд. 

Виробник постільної білизни Malva Style також подбав про безпеку малюків — ми не використовуємо токсичні фарбники, застібки, ґудзики та декор, тому ви можете не хвилюватися про свого малюка. Якість пошиття висока, всі краї оброблені, щоб постіль гарно слугувала та дарувала приємні сни вашій дитині. 

Бажаєте купити дитячу постільну білизну з фланелі? Інтернет-магазин МАЛЬВА СТАЙЛ виконає всі ваші побажання!

Магазин текстилю для дому Мальва Стайл пропонує широкий асортимент дитячих комплектів з фланелі за доступною ціною. В каталозі представлена постіль з Леді Баг, Ельзою, Софією Прекрасною, Людиною Павуком тощо. Розмір текстилю максимально продуманий, щоб постільна білизна закривала всю поверхню стандартного дитячого ліжка, не звисала та не була короткою. Для дітей шкільного та підліткового віку ви можете купити текстиль з бязі голд. У цьому випадку варто обирати односпальні комплекти трендових дизайнів, щоб дитині подобалась стилізація кімнати.

 

 

Для затишку та комфорту дитини замовляйте також пледи, подушки та ковдри. Ми допоможемо вам подбати про якісний сон та відпочинок дітей, адже від цього залежить їх продуктивність впродовж дня. В онлайн-каталозі є безліч варіантів для хлопчиків та дівчаток, тому ми впевнені, що вдасться догодити навіть маленьким привередам. Оформити покупку можна на нашому сайті або за вказаними контактами.

Обирайте разом колір та дизайн, щоб вашій дитині снилися лише приємні сновидіння!