Чому білизна страйп сатин користується попитом серед наших покупців?

Постіль страйп-сатин — лідер продажів в інтернет-магазині MALVA STYLE. Ми зовсім цьому не здивовані, адже ці вироби відрізняються м'якістю, ніжністю та елегантністю. Якщо говорити коротко, то ця постільна білизна від виробника Мальва — справжня розкіш. Коли лягаєш у ліжко, застелене цим текстилем, відчуваєш себе, наче на хмарині. Витончений зовнішній вигляд навіть не потребує похвали, адже елегантна смугаста текстура нікого не залишить байдужим. Впевнитися в тому, що це найкращий вибір для тих, хто цінує комфорт та затишок, дуже просто — потрібно лише купити постільну білизну страйп-сатин та безпосередньо відчути цю розкіш.

купити постільну білизну страйп сатин

Постіль страйп-сатин від MALVA STYLE: основні переваги текстилю

Страйп-сатин — постіль, виготовлена зі 100% бавовни. Жакардовий малюнок у вигляді рівних смуг додає їй витонченості та нетривіальності. Матові лінії чергуються з глянцевими та створюють унікальний дизайн. 

 

Також цікавоЯку вибрати постільну білизну людям з алергією?

 

Дехто вважає, страйп-сатин сірий, білий, бордовий — суто класичний стиль, але це міф. Колірна гама в онлайн-каталозі Мальва Стайл досить варіативна, тому ви зможете вирішити, яка саме постільна білизна найкраще поєднується з дизайном інтер'єру вашої спальні. Попри стриманий вигляд, купити постіль страйп-сатин експерти рекомендують навіть для сучасних дизайнерських рішень, адже з таким текстилем атмосфера в кімнаті заграє новими фарбами. 

ТОП 5 аргументів, які доводять, що страйп-сатин — постільна білизна, якій немає рівних:

 Натуральність та гіпоалергенність. Як ми вже говорили, постіль є повністю натуральною. Така сімейна постільна білизна, євро чи півторачка, відмінно підійде навіть для алергіків, адже добре пропускає повітря та поглинає вологу. 
 Якість та зносостійкість. При правильному догляді текстиль не втрачає свої експлуатаційні якості, форму та інтенсивність забарвлення. Сатин стійкий до зношування, тому витримує численні цикли прання при делікатному режимі та довго служить. 
 Легкий догляд. Так, комплект постільної білизни зі страйп-сатину потребує делікатного прання, але в цьому немає нічого складного. Просто обирайте відповідний режим, використовуйте спеціальні пом'якшувальні кондиціонери та сушіть якомога далі від прямих сонячних променів. 
 М'якість та ексклюзивний дизайн. Елегантний, стильний зовнішній вигляд, приємна на дотик тканина, характерний блиск та цікаве переплетення волокон… Хіба може бути щось краще? Якщо ви хочете відчути себе у королівському ліжку, то дво-, півтора, односпальна постіль зі страйп-сатину — це саме ваш варіант. 
 Комфорт. Двоспальна постіль, як і сатинові вироби інших розмірів, забезпечують комфорт, затишок та тепло. Текстиль настільки приємний на дотик, що вилазити з ліжка зранку вам точно не захочеться. Найголовніше, що страйп-сатин — це всесезонний варіант. Таку постільну білизну зручно використовувати як влітку, так і взимку.
купити постіль страйп сатин

Люди обирають цю постіль, адже вона має вишуканий вигляд, міцна та стійка до пошкоджень. Саме тому сатиновий текстиль від MALVA STYLE повністю виправдовує свою вартість. На сайті malva-style.com.ua часто діють знижки та акції, тому можна замовити комплект у спальню зі страйп-сатину за приємною ціною. Ми рекомендуємо на власному прикладі переконатися у тому, що це дійсно розкішне «вбрання» для вашого ліжка, у якого немає гідних конкурентів. 

 

 

Бажаєте створити затишок у себе вдома? Саме час купити постільну білизну страйп-сатин на malva-style.com.ua

Мальва Стайл є безпосереднім виробником текстилю для спальні, тому пропонує найкраще співвідношення ціни та якості. Ми самостійно обираємо імпортні тканини, слідкуємо за пошиттям виробів та розробляємо нові дизайни наборів зі страйп-сатину. Орієнтуючись на стиль та колірну гаму вашої кімнати, ви можете замовити постіль кольору шампань, сіру, білу, бежеву, бордову, чорну тощо. Всі комплекти однотонні та елегантні, що вирізняє їх із загального асортименту.

У нашому каталозі представлені такі розміри постільної білизни: євро, сімейна, півтора- та двоспальна. Якщо ви не знаєте, яка саме сатинова постіль вам потрібна, скористайтесь безкоштовною консультацією. Наші менеджери з радістю підберуть ідеальний комплект для вашої спальні. Тож переходьте в онлайн-каталог та обирайте свого фаворита для приємних та спокійних ночей. 

Комфорт, зручність та якість — це постільна білизна із страйп-сатину від Malva-Style. Пориньте у світ казкових сновидінь разом з нами!