Декілька рекомендацій по догляду за постільною білизною зі страйп сатину від українського виробника MalvaStyle

Тканина досить делікатна та ніжна на дотик, тому не викликає подразнення при безпосередньому контакті зі шкірою. Купити постіль страйп-сатин рекомендують навіть людям, які страждають від алергії, адже вона гіпоалергенна та натуральна. Але щоб зберегти всі експлуатаційні якості та переваги текстилю, варто приділити трохи уваги догляду. 

постільна білизна українського виробництва

Вирішили купити постільну білизну сатин страйп? Тоді ознайомтесь з правилами догляду! 

Комплект постільної білизни зі страйп-сатину досить щільний за текстурою, адже відрізняється своєрідним переплетенням бавовняних ниток. Це сприяє створенню «смугастого» дизайну, що і є характерною ознакою цього матеріалу. Поєднання матової та глянцевої поверхні позбавляє «слизького» ефекту, та й краще зберігає тепло. Простирадло не ковзає по ліжку, тому спати на постелі комфортно. Купити постільну білизну з страйп сатину — це дійсно гарне рішення, адже вона може слугувати роками. Експлуатаційний термін комплекту залежить від вас, адже секрет збереження форми, текстури та кольору у правильному догляді. 

 

Дізнайтеся більше:Постільна білизна з велюру: Практичність у догляді та збереженні комфорту

 

Який має бути догляд за постільною білизною зі страйп-сатину? Рекомендації від МАЛЬВА СТАЙЛ:

Прання. Не всі покупці знають, на якому режимі прати постіль зі страйп-сатину. Ми радимо використовувати делікатний режим та виставляти температуру не вище 30 градусів. Обережне прання дозволить не лише зберегти м'яку, оксамитову поверхню, а й інтенсивність кольору, що особливо актуально для темних виробів. Краще надавати перевагу гелевим пральним засобам та ароматним ополіскувачам, які дарують текстилю гарний аромат та покращують його експлуатаційні якості. Головне, не використовувати хлоровмісні препарати та відбілювачі, адже тоді постіль зіпсується. Уникайте сильного віджиму, щоб не пошкодити особливу структуру переплетення ниток. 
Сушка. Сіра, чорна, червона та біла постільна білизна страйп-сатин дуже швидко сохне, тому її треба вивішувати та розправляти одразу після завершення прання. Обов'язково струсіть її, щоб позбутися зайвої вологи, та розрівняйте задля уникнення складок. Сушити краще на вулиці або у добре провітрюваному приміщенні. Магазин домашнього текстилю Malva Style рекомендує вивертати постіль навиворіт, щоб не допустити вигорання кольору. Використання сушильних машин краще уникати. 
Прасування. Купити постільну білизну сатин страйп точно варто тим, хто не любить прасувати, адже ця тканина майже не мнеться. ЇЇ слід рівненько розрівняти під час сушки та обережно скласти у шафу, щоб не прим'ялась. Якщо ж вам все-таки подобається ідеально рівна постіль, прасуйте її злегка вологою на мінімальній температурі. Праска також знадобиться при складанні текстилю — надавайте форму, придавлюйте праскою та економте місце у шафі. Після прасування дайте тканині охолонути хоча б пів години, а тоді складайте на полицю. 
Зберігання. Постільна білизна українського виробництва зі страйп-сатину любить простір, тому не варто її складати у шафу з іншими речами. Обирайте просторе, добре провітрюване місце, щоб не було надмірної вологи. Зверніть увагу, що бавовняні вироби добре поглинають навколишні аромати, тому у шафі можна розмістити ароматичні саше чи інші сухі ароматизатори.
комплект постільної білизни

Варто також обговорити декілька важливих аспектів щодо помилок у догляді. Якщо ви вирішили купити недорого постіль страйп-сатин, забудьте про високі температури. Це стосується і прання, і прасування, і сушіння на вулиці у жарку погоду. Вплив надмірного тепла зіпсує тонкі нитки тканини, тому вона може деформуватися. Також не варто прати декілька комплектів постільної білизни одночасно, адже таке прання малоефективне, та й призводить до зношування. Ну і звичайно, замовляйте комплекти зі страйп-сатину лише у нас, адже виробник постелі Мальва Стайл дбає про якість товару та ваш комфорт. 

 

 

Постільна білизна українського виробництва зі страйп-сатину — найкращий текстиль для приємних сновидінь

Інтернет-магазин МАЛЬВА СТАЙЛ пропонує вам купити постільну білизну українського виробництва зі страйп-сатину у широкому асортименті. У нашому онлайн-каталозі ви знайдете білу, зелену, чорну, червону, фіолетову постіль. Колірна гама постійно доповнюється новими трендовими кольорами, тому нам є чим вас здивувати.

Щодо розмірів, то комплекти можна замовити півтораспальні, двоспальні, сімейні та євро. Обов'язково попередньо виміряйте своє ліжко, щоб наші менеджери допомогли вам вибрати ідеальний варіант. Оформити замовлення можна онлайн та за телефонами вказаними на нашому сайті. 

Спокійний сон разом з постільною білизною від Мальва — це реальність, якщо ви обираєте постіль зі страйп-сатину! Відчуйте справжню розкіш та затишок у власній спальні!