Як правильно підібрати постільну білизну - євророзміру? Декілька порад від MALVA

Комфортний та здоровий сон — це далеко не мрія, якщо у вас є якісний комплект постільної білизни. Щоб дійсно було зручно та не виникало ніяких проблем, варто звертати увагу не лише на тип тканини, дизайн, а й на розміри постільної білизни: євро, сімейна, одно-, двоспальна, півторачка. Якщо вам набридло накриватися недостатньо великою ковдрою та «ловити» простирадло посеред ночі, радимо вам надати перевагу європейському розміру. Такий текстиль досить популярний в Європі. Головна особливість, яку має набір постільної білизни євро, — це збільшений розмір підковдри та простирадла. Поговоримо й про інші переваги та аргументи, чому варто купити постільну білизну від виробника MALVA STYLE саме цього розміру.

Розміри постільної білизни євро — оптимальний варіант для комфортного сну

постільна білизна від виробника

 

Розмір євро постільної білизни відносно нове поняття для покупців, тому і варто детально розповісти про особливості текстилю. Деякі клієнти взагалі не розуміють, що ця позначка стосується саме параметрів, а не якості, дизайну чи комплектації. Відразу потрібно сказати, що купити постільну білизну євро варто, якщо у вас велике, двоспальне ліжко. Розміри постільних комплектів можуть дещо варіюватися, оскільки кожен виробник має свою розмірну сітку, проте є загальноприйняті стандарти. Мальва Стайл дотримується саме їх, щоб вам було легше обирати текстиль у нашому інтернет-магазині.

Розміри євро комплекту постільної білизни:

 підковдра 200x220 см;
 простирадло 220x220 см;
 дві наволочки 70x70 см або 50x70 см.

Якщо у вас матрац більший або ковдра має інші розміри, постіль євростандарт потрібно буде шити на замовлення. Це найбільший по параметрах комплект, який можна замовити у готовому вигляді. Крім того, останнім часом користуються популярністю простирадла на резинці, які можна підібрати під постіль євро бязь, атлас, сатин чи велюр. Вони досить практичні та зручні в використанні, адже повністю огортають матрац. Параметри євростандарту — 200x220x25. Інтернет-магазин постільної білизни та текстилю Мальва Стайл пропонує широкий асортимент кольорів, тому ви точно виберете свого фаворита. Матеріал виготовлення: махра або котон з мікрофіброю. 

Велюрова, бавовна та атласна постільна білизна повинна повністю закривати ліжко. Щоб точно переконатися в тому, що вам підійде такий комплект, краще виміряти ліжко перед покупкою. Зверніть увагу, що враховувати треба не лише ширину ліжка, а й додавати ще приблизно 7–10 сантиметрів. Такий виступ має бути з кожної сторони, щоб добре заправити простирадло, адже воно буде «тікати». Ще один момент, яким не варто нехтувати, — це висота матраца. Якщо він високий, то постіль від українського виробника MALVA знадобиться точно євростандарт, навіть для двоспального ліжка. 

Євро постільна білизна з бязі чи інших матеріалів — це досить великий розмір, тому сон буде комфортним та приємним. Ми радимо надавати перевагу цьому комплекту тим, у кого двоспальні меблі. Хоча вирішувати лише вам: якщо у вас велика ковдра, а півтораспальної та двоспальної підковдри не вистачає, то це оптимальне вирішення ситуації. Простирадло можна як заправити чи підкачати, так і зменшити в ательє. Загалом, потрібно зважати лише на власний комфорт та побажання. 

Комплект постільної білизни євро розміру від Мальва Стайл: особливості догляду

Не обов'язково називати парним євро розмір — купити постільну білизну такого виду можна й для самостійного сну. Якщо ви полюбляєте свободу та багато простору, це саме ваш варіант. В комплект входить одна підковдра, простирадло та дві наволочки. Для пар, які полюбляють вкриватися різними ковдрами, краще вибрати сімейну постіль. Різниця в розмірах між ними 15-20 сантиметрів, що досить суттєво. Ліжко виглядатиме не акуратним, якщо підковдра буде звисати, а ковдра — бовтатися всередині постільної білизни. 

Особливості комплектації:

теза Простирадло. Виріб дуже якісно пошитий та оброблений зі всіх сторін. Євро простирадло ідеально закриває всю поверхню ліжка та дарує комфорт. 
теза Підковдра. Вона має зручний виріз, щоб швидко та без зайвих зусиль засунути ковдру. Отвір оптимального розміру, тому з цим проблем не виникне. Ніякої фурнітури не передбачено задля забезпечення легкого догляду. 
теза Наволочки. Вони можуть бути з бортиками та без, правильної чи витягнутої форми. Розмір кожен замовник може вибрати самостійно, орієнтуючись на форму подушки, — 70x70 см або 50x70 см. 

 

Дізнайтеся більшеЧому білизна страйп сатин користується попитом серед наших покупців?

 

Вибір — це важливий момент, але є ще один нюанс, який безпосередньо впливає на якість вашого сну — правильний догляд. Постільна білизна від виробника з Хмельницького Мальва Стайл у всіх розмірах виготовлена з найкращих імпортних тканин. Наша компанія обирає інноваційні технології, слідкує за пошиттям кожного виробу, щоб ви отримували найкраще. Аби постіль євростандарт не втратила свою форму, колір та загальний естетичний вигляд, потрібно її правильно прати. 

Більшість нашого текстилю пошито із натуральних матеріалів, які потребують делікатного догляду. Для комфортного та приємного сну постільну білизну потрібно змінювати раз на 7-10 днів. Ми рекомендуємо прати її при делікатному режимі, уникати сильного тертя та скручування, якщо ви надаєте перевагу ручному пранню. Оскільки євро постіль дуже велика, краще все ж таки прати у пральній машині. Вибирайте якісні порошки та спеціальні кондиціонери з ефектом пом'якшення. Сушити текстиль можна як в сушильній машині, так і в добре провітрюваному приміщенні. Не варто розвішувати випрану постіль на вулиці, де на неї буде потрапляти пил, бруд та прямі сонячні промені. Крім того, що вона вже не буде достатньо чистою після такої сушки, ще й забарвлення стане менш яскраве.

Ми поговорили про вибір та догляд, але насамперед постільна білизна страйп-сатин, велюр, бязь голд чи полікотон повинна бути якісною. Якщо ви шукаєте зручну, комфортну та стильну постіль у розмірі євростандарт, онлайн-магазин Malva Style до ваших послуг. Ми є безпосереднім виробником текстилю, тому пропонуємо ТОП-якість за доступною ціною.

 

 

Бажаєте бачити лише приємні сни? Тоді варто купити постільну білизну єврозрозмір від виробника Мальва Стайл

Солодкі сни з постільною білизною Malva Style вам гарантовані, адже ми знаємо, як приборкати нічних монстрів. Наша компанія подарує вам справжній затишок та приємні сновидіння, адже ми є експертом у цьому питанні. Асортимент товарів в інтернет-магазині Мальва настільки широкий, що можна без проблем підібрати ідеальний комплект під конкретний дизайн інтер'єру, орієнтуючись на власні побажання, фінансові можливості та розмір ліжка. На нашому сайті представлена така євро постільна білизна: сатин, велюр, бязь Gold, полікотон. Щодо колірної гами та дизайну просто немає обмежень, адже ми слідкуємо за трендами та пропонуємо вам стильні новинки.

Переходьте у наш онлайн-каталог та обирайте одноколірний, яскравий, тематичний чи принтований комплект. Обов'язково купуйте текстиль ще й для своїх рідних, адже це прояв тепла та любові. Потрібна постіль в Хмельницькому чи іншому місті України? Скоріше оформляйте замовлення на сайті або за телефоном та пориньте у світ дивовижних снів разом з MALVA STYLE.

розміри постільної білизни євро