Ідеальне поєднання комфортного ліжка з якісною постільною білизною - запорука спокійного сну

Комфортний сон — запорука гарного самопочуття, настрою та продуктивності впродовж дня. Атмосфера спальні відіграє важливу роль у цьому питанні, адже приємніше спати, коли все красиве, зручне та якісне. Правда ж? Щоб ваш відпочинок був дійсно повноцінним, потрібно подбати про хорошу постіль та комфортне ліжко. Важливо досягти гармонії у меблюванні та стилізації дизайну інтер'єру, враховуючи всі нюанси. Якщо ви все ще не облаштували свою спальню, ми розкажемо, як вибрати постіль на ліжко та меблі, щоб не відчувати дискомфорт під час сну та добре висипатися. 

Якісна постіль на ліжко та зручні меблі — формула успіху для ідеального відпочинку

Для забезпечення гармонійної атмосфери в спальні та комфорту потрібно досягти певної взаємодії між текстилем та ліжком. Постільна білизна та ліжко ідеальний тандем для комфортного та приємного сну. Вони повинні доповнювати один одного, враховуючи загальний дизайн інтер'єру кімнати. Щоб досягти ідеального результату при організації простору, важливо вибирати меблі для спальні та комплект постільної білизни високої якості. 

постільна білизна від виробника

 

Почнемо з вибору ліжка для спальні. На які фактори потрібно звернути увагу перед купівлею меблів для сну:

теза розмір ліжка (односпальне, півтораспальне, двоспальне) — експерти рекомендують враховувати запас з урахуванням близько 100 см на одну людину;
теза форма ліжка — стандартна прямокутна конструкція вважається найбільш зручною та ергономічною, та й під неї легко купити постільну білизну;
теза якість каркаса — від цього параметру залежить міцність ліжка, його термін експлуатації та комфорт (відсутність скрипу, просідання, деформації ламелів тощо);
теза наявність спинки, підйомного механізму та ніші, де зазвичай складається постільна білизна на односпальне ліжко чи інших розмірів, текстиль, особисті речі;
теза ціна — краще не економте на меблях та на якісній постільній білизні.

Ми розібралися, як підібрати ліжко для спальні, а яку замовити постіль на двоспальне ліжко, півтора- чи односпальне? Перед покупкою варто переміряти меблі, щоб точно підібрати комплект. Наприклад, для двоспального ліжка може підійти також сімейний та євро розміри. Перший варіант — це набір з двома підковдрами, а другий — дещо збільшений (200x220 см). Також важливо, щоб ліжко та постільна білизна від виробника Мальва Стайл враховували інтер'єр спальні та колірну гаму. Гармонія кольорів та розмірів дуже важливий аспект у створені затишної атмосфери, тому не варто ним нехтувати. Природна текстура дерев'яного ліжка та вишуканість металевих меблів відмінно поєднується з однотонними, принтованими та різнобарвними комплектами текстилю, ви можете експериментувати та розставляти яскраві акценти.

 

Дізнайтеся більшеЩо потрібно знати про стійку та якісну постільну білизну?

 

Як покращити свій сон? Все просто: купити постільну білизну Мальва Стайл та ліжко «Альтек меблі»

Якщо вам не вистачає затишку, потрібно подбати про організацію та стилізацію простору, рекомендуємо купити ліжко для спальні на сайті altekmebel.com.ua. Інтернет-магазин «Альтек меблі» — це онлайн-гіпермаркет, де ви знайдете товари від різних виробників меблів. В каталозі магазину представлені полуторні, одно-, двоспальні, металеві та дерев'яні, дорослі та дитячі, бюджетні ліжка та преміумкласу. Щоб зробити меблювання функціональним, можна обрати до комплекту приліжкову тумбу, шафу для спальні, комод тощо.

Доповнить весь мебльований ансамбль постільна білизна від українського виробника MALVA STYLE. Постіль Мальва — це м'якість, зручність та неймовірні тактильні відчуття. В асортименті представлені комплекти різних кольорів та розмірів, тому підібрати текстиль під ліжко буде неважко. В онлайн-каталозі ви знайдете вироби з бязі, полікотону, сатину, велюру. Щоб додати затишку та тепла, рекомендуємо також замовити килими, рушники, халати, піжами, ковдри та пледи від інтернет-магазину домашнього текстилю Мальва Стайл. Переходьте на сайт «Альтек меблі» та обирайте ліжко, яке відповідає всім вашим вимогам, доповнюйте його якісним текстилем та насолоджуйтесь приємними сновидіннями. 

постільна білизна на односпальне ліжко

Постільна білизна бязь з Хмельницького та інший текстиль MALVA STYLE, якісне ліжко від «Альтек меблі» - здоровий сон та гарний настрій щоранку.