Що потрібно знати про стійку та якісну постільну білизну?

Коли ви обираєте текстиль для спальні, не керуйтесь лише естетичним фактором. Так, дійсно важливо, щоб комплект постільної білизни гармонійно поєднувався з дизайном інтер'єру, але якість виробу має не менш важливе значення. Якщо ви вирішили замовити собі новий набір наволочок, простирадла та підковдри, не економте на покупці. Тип матеріалу безпосередньо впливає на термін експлуатації текстилю та ваш комфорт під час відпочинку. Щоб вам снилися лише приємні сни, рекомендуємо вибрати постіль українського виробника Мальва Стайл. Ми знаємо все про постільну білизну, тому пропонуємо дійсно якісні комплекти за розумні гроші. 

тканина для постільної білизни

Тканина для постільної білизни: різновиди та експлуатаційні якості

Постільна білизна, сімейна чи євро, на якій ми спимо щодня, повинна відповідати конкретним стандартам якості. Багато брендів нехтує цим принципом, але не ми. Інтернет-магазин постільної білизни українського виробника Malva-style створює екологічні, гіпоалергенні та надзвичайно м'які комплекти постелі, на яких зручно спати, а найголовніше — безпечно. В процесі виробництва ми не використовуємо токсини, хімічні речовини та шкідливі фарбники, оскільки дбаємо про кожного клієнта. Ми ставимо пріоритет на якість, тому самостійно закуповуємо імпортні тканини, слідкуємо за кожним етапом, поки виготовляється постіль Мальва, та дбаємо про спеціальне пакування, щоб забезпечити безпечне транспортування. 

Стійка та якісна постільна білизна — це не міф. Ми дійсно відповідаємо за те, що наш текстиль довговічний, зносостійкий та відповідає умовам екологічності. Не дивлячись на те, що ви під час сну безпосередньо контактуєте з матеріалом, постіль від виробника MALVA STYLE не викликає свербіж, висипання, дискомфорт, подразнення шкіри тощо. 

В продажу представлені як вироби зі 100% бавовни, так із синтетичних волокон. Неможливо обрати конкретних фаворитів, адже кожна тканина для постільної білизни відрізняється відмінними експлуатаційними якостями. Ми не шиємо постіль з бюджетних матеріалів низької якості, оскільки для МАЛЬВА СТАЙЛ довіра з клієнтами, чесність та прозорість є «трьома китами», на яких тримається наш бренд. Навіть недорогий сімейний комплект постільної білизни, який ви знайдете в онлайн-каталозі, якісний та зносостійкий. 

купити постільну білизну

 

За роки функціонування ми змогли оцінити всі переваги та недоліки матеріалів, з яких зазвичай шиється доросла та дитяча постільна білизна. Проаналізувавши досвід, ми вирішили сконцентруватися на декількох видах тканин, які, на нашу думку, є стійкими до зношування, безпечними та якісними. Про них і поговоримо: 

 Постіль бязь Gold. Вироби характеризуються відмінною щільністю, теплопровідністю та гігроскопічністю. У складі 88% бавовни та 12% поліестеру — це ідеальне співвідношення натуральності та синтетики для досягнення беззаперечної якості. Купити постільну білизну з бязі рекомендують всі експерти, адже за умови правильного догляду вона не рветься, не деформується та не втрачає інтенсивність забарвлення. 
 Сатинова постільна білизна: страйп-сатин, креп-сатин, атласний сатин. Це відмінне поєднання королівської розкоші, вишуканості, приємних тактильних відчуттів та якості. Якщо ви раніше думали, що постільна білизна півторачка або євро не може бути одночасно красивою та зносостійкою, то ми вас переконаємо в протилежному. Ви закохаєтесь з першого погляду у домашній текстиль MALVA, і це при тому, що слугувати така постіль буде роками.
 Велюрова постіль. Оксамитова текстура, теплоізоляційні якості та стійкість до деформації — хіба може бути щось краще? Ця тканина досить щільна та цупка, тому не рветься, не «сідає», гарно тримає форму. Подібна двоспальна постіль, як і текстиль інших розмірів, не потребує надто складного догляду, проте зберігає естетичний вигляд навіть після численного циклу прання у пральній машинці.
 Постільна білизна з полікотону. Якщо говорити про параметр зносостійкості, то полікотон — лідер. Оскільки ця постіль містить у складі певний відсоток синтетики, вона не така делікатна і ніжна, як бавовняні вироби. 

 

Як обрати свого фаворита? Потрібно орієнтуватися на особливості експлуатації текстилю, стиль та дизайн, індивідуальні переконання. Ми радимо купувати одразу декілька комплектів, адже український текстиль — постільна білизна MALVA преміумкласу. Та й після покупки одного набору, вам захочеться купувати ще і ще, бо з Мальва Стайл зупинитися неможливо. 

Потрібна якісна постільна білизна? Обираємо разом з МАЛЬВА! 

Постільна білизна — це річ, від якої безпосередньо залежить ваш комфорт та якість відпочинку. Якщо ви дбаєте про своє здоров'я, бажаєте прокидатися завжди у гарному настрої та чудово себе почувати, обирайте український текстиль. Постільна білизна від Мальва Стайл виготовлена з імпортних тканин, тому якість говорить сама за себе, але все ж: на що потрібно звернути увагу перед покупкою? 

Критерії вибору якісної постільної білизни:

 

 

теза склад тканини та тактильні відчуття при контакті;
теза рівномірність забарвлення — не повинно бути білих, тьмяних плям та скошених принтів;
теза якість пошиття — чим краще пошита постільна білизна євро, сімейна, одно- чи двоспальна, тим довше вона буде слугувати;
теза щільність матеріалу — наприклад, найбільший показник має сатин (130-280), а бязь трішки менше (85-120);
теза запах — якісний текстиль не повинен мати хімічний, різкий запах;
теза ціна — як не дивно, але вартість теж вважається показником якості, адже дійсно стійка постіль не може коштувати надто дешево.

Щоб насолодитися повноцінним відпочинком, виспатися і набратися сил, обирайте найкращі тканини для вашого ліжка. Щодо дизайну та кольору, цей момент досить індивідуальний. Ви можете надавати перевагу тому комплекту, який найбільше підходить до дизайну інтер'єру вашої спальні — від класики до модерну. Зробивши вибір в користь Malva Style, можна не хвилюватися про зносостійкість та довговічність, адже наші товари — це преміум якість за доступною ціною.

 

Цікаво такожІдеальний подарунок на зимові свята - постільна білизна Malva style

 

Щоб побачити приємні сни, потрібно купити постільну білизну від українського виробника Malva-Style

Пориньте у свій приємних сновидінь, ознайомившись з нашим онлайн-каталогом. Тут ви знайдете постіль з різних тканин, будь-якого розміру, кольору, дизайну. Інтернет-магазин пропонує дитячі комплекти та дорослі, сучасні та класичні, стримані й екстраординарні. Якщо вам потрібна постільна білизна бязь у Хмельницькому, ви маєте змогу скористатися кур'єрською доставкою. Для клієнтів з інших міст України передбачена доставка поштою.

Тільки солодкі сни із постіллю MALVA STYLE. Бажаєте в цьому переконатися? Хутчіш оформляйте замовлення та насолоджуйтесь королівською розкішшю у ліжку.