Основні ТРИ правила які варто пам'ятати купуючи дитячу постіль

Хочеться зробити все на світі, аби діти були щасливими, здоровими та усміхненими, чи не так? Проте при цьому варто дбати про комфорт та безпеку дитини. Одяг, їжа, іграшки, дитяча постіль — все повинно відповідати певним критеріям та вимогам. Інтернет-магазин постільної білизни МАЛЬВА СТАЙЛ знає, як важливо турботливим батькам забезпечити зручні та затишні умови для сну дитини, тому ми й створюємо високоякісний домашній текстиль, який відповідає всім санітарно-гігієнічним вимогам. Ми полегшуємо ваш вибір, адже не потрібно хвилюватися щодо якості — абсолютно вся дитяча постіль з нашого онлайн-каталогу гіпоалергенна та натуральна, а ось дизайн, розмір та стиль залежать вже від особистих переконань. 

купити дитячу постіль

Ідеальна дитяча постіль: як її вибрати? 

Слід зазначити, що дитяча постільна білизна з натурального матеріалу не може коштувати надто дешево. Якщо виробник пропонує вам на заміну синтетичну постіль, краще відмовитися від такої пропозиції. Malva-style шиє текстиль для дітей з імпортних та перевірених тканин, які не мають токсичного запаху та агресивних компонентів у складі. Дитина проводить у ліжку дуже багато часу, тому дитяча постільна білизна для дівчаток та хлопчиків має пропускати повітря та вбирати вологу, щоб шкіра «дихала» та не потіла. Щодо фарбування комплектів, то ми використовуємо лише дозволені фарбники, які не линяють, не спричиняють алергію та подразнення.

 

Також цікавоЯка постільна білизна підходить вашому типу особистості?

 

Якщо ви вирішили купити дитячу постіль для своєї дитини, зверніть увагу на такі ключові аспекти:

теза Тканина. Інтернет-магазин постільної білизни MALVA STYLE пропонує постіль для дітей з фланелі. Також ви можете підібрати комплект з бязі голд, яка на 88% складається з натуральної бавовни. Фланелева постільна білизна від виробника МАЛЬВА представлена у більш дитячих варіантах, а бязева ідеально підійде для підлітків. Фланель та бязь — це оптимальні варіанти текстилю для ніжної дитячої шкіри, які забезпечують терморегуляцію організму, повітрообмін та дуже приємні до шкіри.
теза Розмір. Про який комфорт та безпеку може йти мова, якщо дитяча постіль для хлопчиків чи дівчаток не підходить під параметри спального місця? Важливо виміряти розмір ліжка, щоб точно підібрати якісний текстиль. Враховуйте інтенсивний ріст дитини. Ідеальне рішення — це купити дитячу постільну білизну півторачку або односпальну, зважаючи на комплекцію та вік. 
теза Принт, колір та дизайн. Довіртеся в цьому питанні дитині. Постіль від українського виробника Мальва Стайл представлена у широкому різноманітті, тому знайдуться чудові спальні набори для хлопчиків та дівчаток. Якщо ваша дитина полюбляє супергероїв та принцес, оцініть асортимент постелі з фланелі. Якщо ж вашому сину чи доньці подобаються більш стримані, «дорослі» дизайни, загляньте у категорію, де представлений текстиль з бязі голд. 

 

 

Купівля якісної постільної білизни для вашої дитини — це гарантія її здоров'я, комфорту та затишку. Не варто знецінювати роль текстилю, адже це не лише елемент декору. Якщо ви дійсно піклуєтесь про здоровий та повноцінний сон сина чи доньки, надавайте перевагу МАЛЬВА СТАЙЛ. Ми допоможемо організувати ідеальне спальне місце, де будуть снитися лише приємні та кольорові сни.

Інтернет-магазин Malva Style — місце, де можна купити дитячу постільну білизну високої якості за доступною ціною

Якщо у вас досі немає комплекту постільної білизни нашого виробництва, треба швидше це виправляти Ми рекомендуємо вам купити якісний текстиль для дитини й для себе, адже МАЛЬВА СТАЙЛ — це:

 натуральні та гіпоалергенні тканини;
 доступні ціни;
 передова якість;
 різноманіття дизайнів та колірної гами;
 привітливе обслуговування;
 швидке оформлення замовлень;
 регулярне оновлення онлайн-каталогу.

дитяча постільна білизна купитии

Бажаєте купити дитячу постіль для дівчинки або хлопчика, але розгубились в асортименті? Напишіть нам або зателефонуйте — менеджери розкажуть про переваги кожного матеріалу, допоможуть обрати розмір та принти, орієнтуючись на ваші побажання. Замовивши у нас постільну білизну, ви зможете створити захопливу та фантастичну атмосферу в кімнаті дитини, втіливши в реальність її потаємні мрії.

Зробіть дитинство казковим разом з МАЛЬВА СТАЙЛ!