Переваги велюрової постільної білизни від Мальва

Це особливий домашній текстиль, який дарує неймовірний затишок та комфорт. Особливо актуально замовити комплект постільної білизни з велюру на осінньо-зимовий період, адже цей матеріал відмінно зберігає тепло та дуже приємний на дотик. Сьогодні познайомимо вас ближче з нашою новинкою — впевнені, що постіль з велюру закохає вас в себе з першого погляду. 

Велюрова постільна білизна: в чому її переваги? 

велюрова постіль двоспальна

 

Виробник текстилю Мальва Стайл постійно слідкує за трендами та пропонує різні цікаві варіанти своїм покупцям. Цього разу ми раді вам представити сезонну новинку. Велюрова постільна білизна — це справжня королівська розкіш, адже вона поєднує в собі оптимальні експлуатаційні якості та стильний зовнішній вигляд. Якщо ви бажаєте додати затишку, створити приємну атмосферу у спальні та стилізувати кімнату, пропонуємо вам замовити постільну білизну з велюру. Адже дарма кажуть, що щастя за гроші не купиш… Купиш, якщо мова йде про постіль Malva Style.

Чому варто купити велюрову постільну білизну? Основні переваги постелі: 

теза добре утримує тепло — з таким текстилем ви точно не замерзнете у прохолодні дні, ваш сон буде огорнений теплом, затишком та турботою від Мальва;
теза повітропроникність — і хоч велюр досить щільний, він відмінно пропускає повітря і дає можливість вашому тілу «дихати»;
теза гігроскопічність — матеріал поглинає вологу, тому спати на велюровій постелі завжди буде комфортно та приємно;
теза зносостійкість — євро чи двоспальна велюрова постіль має досить тривалий термін експлуатації, адже не деформується після прання у пральній машині та не втрачає колір;
теза естетичний фактор — купити якісну постіль з велюру можна під будь-який дизайн інтер'єру, адже завдяки стриманому та елегантному вигляду вона ідеально комбінується з усіма стилями (класика, модерн, прованс, хай-тек, лофт, індастріал тощо);
теза ціна — постільна білизна від виробника МАЛЬВА СТАЙЛ не коштує дорого та повністю виправдовує свою вартість, а ще ми завжди вас тішимо приємними знижками та акціями. 

Щоб велюр залишався м'яким та ніжним весь час, не нехтуйте правильним доглядом. Прати постіль краще на делікатному режимі та при низьких температурах. Крім рідкого прального засобу, додавайте кондиціонер, який пом'якшує волокна тканини. Сушити постільну білизну краще якомога далі від сонячних променів, щоб не змінювався колір. Ніяких додаткових маніпуляцій здійснювати не потрібно, хоча і велюр вважається преміальним матеріалом. 

 

Дізнайтеся більшеДекілька рекомендацій по догляду за постільною білизною зі страйп сатину від українського виробника MalvaStyle

 

Купити постільну білизну велюр — це дійсно хороше рішення, адже вона є ключовим аспектом для створення затишної атмосфери у спальні. Наша постіль не лише вражає якістю тканини та бездоганним пошиттям, а й естетикою. В онлайн-каталозі ви знайдете широку колірну гаму комплектів з велюру. Залежно від того, як стилізована ваша кімната, ви можете обрати сіру, коричневу, рожеву, фіолетову постіль. Щодо дизайну комплектів, то він мінімалістичний та універсальний — ніякі деталі не будуть відволікати від сну та відпочинку. Асортимент текстилю постійно оновлюється, тому регулярно цікавтеся новинками від MALVA STYLE. 

 

 

Вирішили купити якісну постіль з велюру? Обирайте ідеальний розмір та дизайн в інтернет-магазині МАЛЬВА СТАЙЛ! 

Інтернет-магазин постільної білизни Мальва з Хмельницького рекомендує вам замовити велюрову постіль та оцінити її переваги на практиці. Щоб вам було дійсно комфортно та зручно, приділіть увагу розміру набору. В нашому асортименті текстиль з велюру представлений в розмірі євростандарт з двома підковдрами. Перед покупкою поміряйте ліжко, щоб постіль гармонійно доповнювала його та закривала весь простір.

Якщо у вас виникли питання щодо дизайну, розміру чи асортименту, зв'яжіться з нашими менеджерами. Вони проконсультують та допоможуть з вибором ідеального комплекту для вашої спальні. Також ви можете придбати велюрову постіль на подарунок для близьких людей, адже це прояв любові та турботи. Щоб оформити замовлення чи придбати подарунковий сертифікат на постільну білизну, напишіть нам або зателефонуйте. 

Приємні сни разом з Мальва — це мрія, яка стала реальністю. Тож переходьте в онлайн-каталог, підбирайте постіль з велюру та насолоджуйтесь справжнім затишком у себе вдома!

купити велюрову постільну білизну