Психологія кольорів у дитячій постільній білизні та її вплив на настрій і спокій сну

Діти особливо відчувають емоційні реакції на кольори, які їх оточують, і дитяча постільна білизна не є винятком. Вибір кольорів для спального місця дитини може мати значний вплив на психологічний стан і спокійний сон малюка. У цій статті розглянемо психологію кольорів у дитячій постільній білизні та спробуємо проаналізувати, як вибір певних кольорів може сприяти створенню спокійного середовища для здорового сну.

купити дитячу постіль

Якого кольору має бути постільна білизна? Аналізуємо, яку краще купити дитячу постіль на МАЛЬВА СТАЙЛ

Має значення, яка дитяча постіль застелена у кімнаті вашої доньки чи сина. Вибір кольорів має значний вплив на емоційний стан і душевну рівновагу, оскільки діти дуже часто бояться спати самі. Різноманітні відтінки по-своєму впливають на атмосферу у приміщенні: від заспокоєння та релаксу до бадьорості й заряду енергією. Враховуючи індивідуальні потреби та особливості вашої дитини, важливо обирати набір дитячої постільної білизниу тому кольорі, який сприятиме її зручності та спокою під час сну.

Якщо ви вирішили купити дитячу постіль, врахуйте особливості впливу кольору на психіку та емоційний стан дитини. Розглянемо найбільш популярні варіанти:

 Синій. Цей колір асоціюється зі спокоєм і розслабленням, що може допомогти дитині повноцінно відпочити та легше заснути навіть після певного емоційного потрясіння. Фланелева постіль у синіх відтінках підходить як для дівчат, так і для хлопчиків. Вона стане ідеальним вибором для надто активних дітей, яким важко заспокоїтися та налаштуватися на відпочинок. До прикладу, синя постільна білизна «Фантастичний кажан» буде прикрасою дитячої кімнати та сприятиме швидкому засинанню. 
 Рожевий. Ну звичайно, рожева постільна білизна — це оптимальний варіант для дівчаток, оскільки вони обожнюють цей ніжний колір. Рожеві відтінки позитивно впливають на нервову систему дитини та позбавляють тривожності, що теж дуже важливо. Комплект «Снігова принцеса» точно не залишить байдужою жодну дівчину, яка полюбляє мультфільм про Ельзу.
 Зелений. Відтінки у цій колірній гамі асоціюються з природою, спокоєм і гармонією, створюючи атмосферу, близьку до природного середовища. При організації спального місця дитини, та й взагалі дизайну інтер'єру дитячої кімнати, природні кольори повинні бути пріоритетними, щоб створити затишок. Зелена постільна білизна від МАЛЬВА «Іграшкові друзі» беззаперечно сподобається дівчаткам і хлопчикам. Яскравий мультиплікаційний дизайн не залишить байдужими малюків та сприятиме тому, що вони захочуть засинати у своєму ліжку.

Немає ніяких правил, якого кольору має бути постільна білизна, тому ви можете вирішити з дитиною самі, яку купити дитячу постіль, щоб створити ідеальні умови для відпочинку доньки чи сина. В асортименті Мальва Стайл є безліч цікавих комплектів, тому ми допоможемо втілити дитячі мрії в реальність й запропонувати дійсно якісний домашній текстиль. Дозвольте дитині обрати ту постіль, яка їй до вподоби, щоб вона була задоволена — це і є секрет емоційної стабільності й спокійного сну.

 дитяча постільна білизна купити

 

Дізнайтеся більшеМодні тренди у світі халатів: огляд найактуальніших дизайнів та кольорів на цей сезон від Malva-style

 

Чому варто купити дитячу постільну білизну на MALVA? Переваги комплектів для дітей нашого виробництва

Український виробник постільної білизни Мальва Стайл створює постіль, враховуючи емоційну складову дитячої психіки та те, як малюки реагують на кольори аби сон був ще міцнішим та спокійнішим. Наша команда відповідально ставиться до свого завдання та ретельно обирає матеріали, аби відпочинок вашої дитини був зручним, безпечним й приємним. На сайті ви маєте змогу замовити односпальний комплект постільної білизни для дитини на MALVA з імпортної фланелі. Ця тканина ідеально підходить для будь-якого сезону, забезпечує терморегуляцію й циркуляцію повітря, тому кращого матеріалу для ніжної шкіри не знайти.

Щоб купити дитячу постільну білизну, сформуйте замовлення онлайн або за телефоном. За потреби скористайтесь безкоштовною консультацією — наші менеджери ознайомлять з новинками онлайн-каталогу та визнаними бестселерами. Інтернет-магазин якісного домашнього текстилю від виробника MALVA-Style — онлайн-простір, де зібране все найкраще для затишку та приємних сновидінь як дітей, так і дорослих.