Що таке євро розмір постільної білизни та чому він став такий популярний?

Така постільна білизна відмінно підійде для спільного сну з другою половиною та для людей, які полюбляють простір та свободу. Практично всі види текстилю від Мальва представлені у цьому розмірі, адже євро комплект постільної білизни є лідером продажів у нашому інтернет-магазині. Не всі покупці знають, який розмір євро постелі, та в чому його переваги.

Постільна білизна євро від Мальва Стайл: стандарти та особливості текстилю

Постільна білизна євро раніше була поширена лише в Європі, проте з часом стала актуальною й серед українських споживачів. Покупці змогли на практиці оцінити переваги та особливості текстилю. Дуже часто до товарів покращеної якості додають слово «євро», що і виправдовує популярність таких комплектів. Якщо ж говорити про спальний текстиль, то питання не лише в якості, а й в комфорті. Постіль Мальва розміру євростандарт може повністю закрити велике ліжко та подарувати затишний відпочинок. 

постільна білизна євро бязь

Комплект постільної білизни євро має такі параметри: 

теза підковдра 200x220 см;
теза простирадло 200x220 см;
теза дві наволочки 70x70 см або 50x70 см.

Покупці найчастіше обирають постіль євро сатин, бязь чи велюр, оскільки цей текстиль підходить для просторого ліжка. Меблеві фабрики останнім часом саме у таких розмірах виробляють ліжка, а двоспальна постільна білизна не підійде по параметрах. Слід зазначити, що ці комплекти використовують не лише для парного сну, адже комфорт наодинці — теж ключовий аспект активності та продуктивності впродовж дня. Якщо ви бажаєте, щоб ліжко виглядало стильно та акуратно, слід купити постільну білизну євро. Ви неодмінно оціните переваги збільшеного розміру, коли вперше застелете ліжко новим текстилем. 

Чи підійде комплект постільної білизни євро для вашого ліжка? Головні переваги розміру постелі євростандарт

Якщо ви вирішили замовити постіль євростандарт, зверніть увагу на параметри вашого ліжка. Щоб зрозуміти, чи підійде постільна білизна євро від виробника Мальва Стайл для вашої спальні, виміряйте ліжко. Зверніть увагу, що має бути незначний запас, щоб заправити текстиль та рівномірно його розгладити. Постіль нашого виробництва «не сідає» і не деформується після прання, тому за це можете не хвилюватися. Євро розмір — це найбільша постільна білизна в нашому асортименті, тому якщо вона не підійде, доведеться шити комплект за індивідуальним замовленням. 

Чому варто купити постіль євро? Декілька важливих аргументів:

оптимізація розміру постільної білизни під стандарти меблів для спальні, що забезпечує комфортні умови для сну;
широке різноманіття матеріалів — в нашому онлайн-каталозі представлена постільна білизна євро з бязі, сатину, велюру, полікотону, тому не проблема підібрати комплект під власні уподобання;
великий вибір кольорів та дизайнів — Мальва Стайл знає, що значення має не лише якість, а й естетика, тому пропонує купити постіль євро розмір одноколірну, різнобарвну, принтовану або тематичну;
підвищений комфорт — як мінімум, простирадло не буде звисати або скочуватися під час сну, а підковдри вистачить, щоб накритися двом людям;
вигідна ціна — постільна білизна від виробника євро недорого коштує, хоч і використані для пошиття імпортні тканини та якісна фурнітура. 

В асортименті представлений як натуральний текстиль євро розміру, так і вироби з певним відсотком синтетики. Абсолютно вся постільна білизна довго слугує та зберігає свої експлуатаційні якості за умови правильного догляду. При виборі комплекту враховуйте власні уподобання та дизайн інтер'єру спальні, щоб досягти гармонії та естетики. Інтернет-магазин домашнього текстилю Malva Style також пропонує простирадла на резинці, які можуть доповнити євро комплекти. За бажанням ви можете підібрати у тон постелі плед, ковдру чи зручну подушку. 

комплект постільної білизни євро

 

 

Бажаєте створити затишну атмосферу у спальні? Тоді потрібно купити постільну білизну євро в інтернет-магазині MALVA STYLE!

Стильна постільна білизна євро бязь голд, велюр, креп-сатин, атласний сатин та страйп-сатин відмінно доповнює стиль кімнати. Щоб гармонійно поєднати постіль з декором та меблями, зверніть увагу на колірну гаму та загальну стилізацію. Якщо ви не знаєте, який комплект краще підібрати під спальню у стилі прованс, лофт, хай-тек, класика, наші менеджери ближче ознайомлять з різноманіттям товарів та допоможуть обрати ідеальний варіант.

 

Цікаво такожЧорна постільна білизна з тканини бязь - слушні поради по правильному догляді

 

Український виробник постільної білизни з Хмельницького Мальва Стайл гарантує хорошу якість товарів, у нас купувати вигідно, зручно та приємно. Ми підберемо постіль вашої мрії, тому не зволікайте — переходьте в каталог та оформляйте покупку.

Довірте свої сни Мальва Стайл та забудьте назавжди про нічні жахіття!