Чорна постільна білизна з тканини бязь - слушні поради по правильному догляді

Такий комплект постільної білизни з бязі чи атласу часто обирають клієнти, адже стриманість — основна риса сучасних трендів. Проте варто розуміти, що постіль темного кольору потребує спеціального догляду задля збереження інтенсивності забарвлення. Якщо ви вирішили купити чорний набір постільної білизни, ознайомтесь з правилами прання, сушіння та зберігання.

купити постіль чорну

Чорна постільна білизна бязь голд — елегантність, розкіш та стиль

Експлуатаційні якості однотонного, темного текстилю залежать безпосередньо від того, які фарбники та тканини використовує виробник. Мальва Стайл обирає лише найкраще, щоб ви могли купити чорну постіль та насолоджуватися тривалий час її естетичним зовнішнім виглядом. Крім того, для пошиття комплектів підбирають високоякісні імпортні тканини, які добре профарбовуються — не залишається білих зон. Наприклад, постільна білизна бязь голд має волокнисту структуру, проте це не заважає нам, як виробнику, досягти насиченого чорного відтінку текстилю. Проте навіть якщо ви замовите постіль від MalvaStyle, неправильний догляд може все зіпсувати.

 

Цікаво такожПереваги велюрової постільної білизни від Мальва

 

Що зробити, щоб чорна постільна білизна не тьмяніла та довго зберігала колір? Поради щодо догляду: 

теза Читайте етикетку та знайомтесь зі складом тканини. Мальва, виробник постільної білизни, не просто так придумала маленький ярлик. Саме ця інформація дозволить вам продовжити експлуатаційний термін текстилю. Інформаційна «шпаргалка» містить узагальнені рекомендації щодо догляду. Прочитавши її, ви дізнаєтесь, при якій температурі краще прати та прасувати постіль чорного кольору, що потрібно робити для збереження інтенсивності забарвлення, а що — категорично заборонено.
теза Використання силіконових чи клейких роликів. Щодня прати текстиль не варто, адже тоді чорна постільна білизна дійсно зноситься швидше. Такі зручні ролики дозволять очистити постіль без прання. Вони відмінно збирають мілке сміття, пил, шерсть тварин та волосся. Ви будете здивовані, скільки всього збирається на ліжку за одну ніч, адже неозброєним оком мілке сміття не помічається. Процес займає всього кілька хвилин, а постільна білизна чорного кольору виглядає наче тільки що випрана. 
теза Правильний температурний режим та відокремлене прання. Натуральні тканини дуже делікатні, тому не варто встановлювати високу температуру та опцію віджиму. Крім того, домашній текстиль Мальва Стайл не слід прати з іншими речами, особливо різнобарвними та з других тканин. Це збереже постіль від формування грудочок та появи світлих ворсинок. 
теза Вибір прального засобу. Краще купувати спеціальні порошки та кондиціонери для чорної білизни. Для прання текстилю ідеально підходять рідкі гелі з натуральним складом. Ні в якому разі не треба прати чорні вироби засобами з відбілювачем у складі — вони їх зіпсують. 

 

 

Якщо ви вирішили все ж таки купити постільну білизну з бязі, сатину, полікотону, велюру чи інших матеріалів, зверніть увагу, що її потрібно обов'язково випрати після покупки. Перше прання рекомендують проводити вручну, а далі прати у пральній машині на делікатному режимі. Сушити чорну постіль варто якомога далі від прямих сонячних променів, щоб не вигорів колір. Також можна використовувати спеціальні текстильні парфуми — вони внесуть нотку затишку, елегантності та добробуту у вашу спальню. Щодо прасування, то все досить індивідуально. Якщо ж вам подобається, коли сімейна постільна білизна бязь чи атлас ідеально рівна, обирайте мінімальну температуру та прасуйте її з виворітного боку. Дотримання всіх поданих рекомендацій гарантує, що чорні спальні набори будуть довго зберігати естетичний вигляд, форму та колір. 

купити постільну білизну бязь голд

Потрібна постільна білизна чорного кольору? Мальва Стайл має для вас дещо особливе! 

У нашому інтернет-магазині МАЛЬВА СТАЙЛ ви можете купити постільну білизну бязь голд, полікотон, атласний сатин, креп-сатин, страйп-сатин у чорному кольорі. В асортименті онлайн-каталогу представлені як однотонні комплекти, так і постіль з мінімальним принтом, що підкреслить ваш вишуканий стиль. Всі набори є в наявності у різних розмірах, а саме: односпальні, двоспальні, півторачка, сімейні та євро. Наші привітливі менеджери допоможуть вам обрати розмір та дизайн постелі, а також проконсультують щодо догляду.

У статті "Як правильно прати постільну білизну Бязь?" ви дізнаєтесь більше про догляд за постільною білизною МАЛЬВА. При виникненні запитань пишіть нам чи користуйтесь контактним номером телефона. Асортимент регулярно оновлюється, адже ми слідкуємо за модою та трендами, тому справжні любителі темного текстилю щоразу знайдуть для себе цікаві новинки.

Переходьте в онлайн-каталог та купуйте чорну постіль, яка перетворить вашу спальню у королівські апартаменти!