ТРИ факти про постільну білизну з Сатину про які вам ніхто не розкаже!

Постільна білизна сатин — це не тільки вишуканий декор для спальні, але й справжнє втілення комфорту й розкоші. Сатинова постіль вносить особливу «родзинку» у будь-який дизайн інтер'єру та створює відчуття домівки. Такий текстиль є ідеальним втіленням естетики та практичності, тому кожен мріє купити постільну білизну сатин від виробника Мальва Стайл. У цій статті розглянемо три цікаві факти про сатинову постіль, які, можливо, залишаються непоміченими, але й роблять її особливою.

Постільна білизна сатин — те, без чого неможливо уявити затишну атмосферу у спальні

Комплект постільної білизни сатин належить до групи преміального текстилю, тому він неодмінно повинен бути у вашому арсеналі. Malva-Style використовує для пошиття виробів тканину імпортного виробництва, тому ми гарантуємо 100% якість постільної білизни. Попри те, що сімейна чи двоспальна постільна білизна з сатину вважається текстилем дороговартісного сегмента, в нашому інтернет-магазині дуже приємна ціна на ці комплекти постелі. Про її відмінні експлуатаційні якості та гарний вигляд відомо всім, та є факти, які можна оцінити лише після того, як купити сатинову постіль. 

Давно плануєте купити постіль від виробника Мальва Стайл з сатину? Після ознайомлення з цими аргументами ви більше не будете відкладати покупку нашого домашнього текстилю:

теза Ніжність. Сатин — по-справжньому особлива тканина, яка дарує неймовірні тактильні відчуття та дуже приємна до шкіри. Неперевершена гладкість, ніжність та сяяння закохають в себе навіть найвимогливіших покупців. Коли ви застелите ліжко сатиновою постіллю, зрозумієте, що таке справжня насолода. Проте є одне «але» — прощатися з ліжком вранці буде дуже важко.
теза Збереження тепла. Унікальність сатину в тому, що він відмінно пропускає повітря, поглинає вологу та сприяє терморегуляції організму. Вам не буде ні холодно ні жарко завдяки опосередкованим теплоізоляційним властивостям. Саме тому постільна білизна сатин євро розміру чи сімейна підійде для будь-якого сезону. З нею шкіра «дихає», не пітніє і не піддається подразненням. 
теза Насиченість кольору. Особлива структура волокон сатину сприяє їх якісному та ретельному фарбуванню. Текстура матеріалу щільна та міцна, тому за умови правильного догляду постільна білизна довго зберігає колір та естетичний вигляд. Експлуатаційний термін текстилю навіть важко назвати, оскільки інтернет-магазин постільної білизни МАЛЬВА обирає якісну тканину, яка стійка до зношування, деформації та вигорання. 

постільна білизна сатин євро

 

Також може бути цікавоОсновні ТРИ правила які варто пам'ятати купуючи дитячу постіль

 

Ще слід зазначити, що сатинова постіль МАЛЬВА — це прикраса для вашої спальні. Важко назвати її конкурентів, адже це дійсно текстиль преміумкласу. Завдяки стриманому та мінімалістичному дизайну вона стане ідеальним доповненням до будь-якого стилю та внесе затишок в оселю. У тому випадку, якщо вам хочеться придбати у спальню щось особливе, внести вишуканий акцент в інтер'єр та поекспериментувати, рекомендуємо звернути увагу саме на цю постільну білизну нашого виробництва.

Яку можна купити постільну білизну сатин від виробника Malva-style? Асортимент тканин, дизайнів та розмірів

постільна білизна сатин двоспальна

Потрібна сатинова постільна білизна у Хмельницькому чи іншому місті України, бо хочете оцінити її переваги на практиці? Інтернет-магазин постільної білизни MALVA STYLE до ваших послуг! Ми пропонуємо широке різноманіття дизайнів постелі з різних видів сатину, а саме:

 Страйп-сатин. Ну хіба можливо не закохатися у ці смужки? Вишукана постільна білизна зі страйп-сатину перевершить всі ваші очікування та подарує задоволення від користування.
 Креп-сатин. Стримані та класичні комплекти постелі, які сподобаються як любителям класики, так і поціновувачам сучасності. 
 Атласний сатин. Невагомість, блиск та ніжність — це все про постільну білизну з атласного сатину. Якщо ви хочете відчути розкіш та побачити приємні сновидіння, неодмінно замовте такий комплект. 

Яку саме постільну білизну з сатину обрати, вирішуєте лише ви. В асортименті є півтора-, двоспальні, євро та сімейні комплекти. Колірна гама досить широка, а ще регулярно з'являються новинки в онлайн-каталозі. Тому знайомтесь детальніше з різноманіттям сатинового текстилю, підбирайте вдалі рішення для інтер'єру вашої спальні та купуйте постільну білизну МАЛЬВА, з якою сняться лише приємні сни.

Подбайте про власний затишок та комфорт разом з постіллю від MALVA.