Велюрова постіль від Мальви - ідеальний комплект на холодний період року

З настанням холодної пори люди починають міркувати, яку постільну білизну купити недорого, щоб дійсно зігрівала та мала хорошу якість. Ми маємо відповідь на це питання та презентуємо вам новинку. Велюрова постіль від виробника МАЛЬВА — це найкраще, що можна обрати для осінньо-зимового періоду. Вона настільки м'яка, тепла та приємна на дотик, що буде важко від неї відмовитись навіть влітку. Тож, чому якісна постільна білизна від Мальвастайл з велюру завоювала серця наших клієнтів?

купити велюрову постільну білизну

Зимова постільна білизна з велюру Мальва Стайл зігріває як теплі обійми 

Для осені та зими слід замовити постіль, яка має відмінні зігрівальні властивості та приємну до тіла текстуру. Отже, у цьому питанні велюр не має конкурентів, саме тому ми надали перевагу цьому матеріалу, щоб пошити зимову постільну білизну. Велюрова тканина має дуже хороший, збалансований склад, тому не викликає алергії, подразнення, а ще й довго слугує. Щільність матеріалу на високому рівні, тому тепла велюрова постільна білизна характеризується прекрасною терморегуляцією. 

Як свідчать відгуки, велюрова постільна білизна — це ТОП для холодного періоду. Чому? Ось декілька аргументів: 

 незрівнянні тактильні відчуття, оскільки велюр має м'яку та оксамитову текстуру;
 відмінний склад тканини — велюр комбінує в собі бавовну та поліестер;
 експлуатаційні властивості — тепла постільна білизна з велюру стійка до зношування, тому не втрачає форму, колір та м'якість ворсу після прання;
 легкий догляд — ця тканина не мнеться, тому її не потрібно прасувати, а прати постіль можна у пральній машині при делікатному режимі з рідким гелевим засобом та кондиціонером;
 високий рівень комфорту — коли ви вперше застелете ліжко новим комплектом, зрозумієте, що замовити постіль з велюру було вашим найкращим рішенням;
 колір та дизайн — оскільки зимова постільна білизна має досить стриманий, мінімалістичний дизайн, вона ідеально комбінується з будь-яким дизайном інтер'єру: від класики до модерну;
 вигідна ціна — враховуючи наші приємні бонуси, знижки та доступну цінову політику, якісна постільна білизна недорого для зими — реальність, а не мрія.
постільна білизна від виробника

 

 

Не варто нехтувати покупкою зимової постелі, адже від текстилю залежить ваш комфорт та гарне самопочуття під час сну. Велюр відмінно зберігає тепло, але при цьому пропускає повітря та вбирає вологу — вам дійсно буде зручно спати, оскільки терморегуляція вступає в дію. Якщо ви раніше надавали перевагу «універсальній» білизні на всі сезони з натуральної бавовни, все ж таки варто купити постіль велюр та оцінити переваги нашої сезонної новинки. 

Велюрові комплекти підходять навіть для алергіків. Головне їх прати натуральним порошком без запаху та сушити в приміщенні (на вулиці на поверхню тканини можуть потрапити частинки квіткового пилку та бруду). Єдине, на що варто звернути увагу, це електростатичні властивості тканини. Щоб постіль не електризувалась, обов'язково обробляйте її антистатиком після кожного прання. Також можна використовувати багаторазові гелеві ролики, які добре збирають шерсть, дрібне сміття та ворсинки. Детальніше про догляд ви можете прочитати у цій статті: Яку вибрати постільну білизну людям з алергією? 

 

Цікаво такожПостільна білизна для хорошого сну: Який матеріал краще обрати?

 

Потрібна тепла велюрова постільна білизна? Купуйте її в інтернет-магазині MALVA STYLE!

Український виробник постелі Мальва обирає найкращі тканини для того, щоб ви могли купити зимову білизну для спальні високої якості. Ми слідкуємо за кожним етапом пошиття, тому гарантуємо, що ви будете задоволені покупкою. Наша команда тестує всі новинки, оскільки MALVA дбає про ваш комфорт та хоче подарувати вам приємні сновидіння.

В онлайн-каталозі ви можете детальніше ознайомитися з колірною гамою та дизайном комплектів. Якщо виникають проблеми з підбором розміру або оформленням замовлення, напишіть або зателефонуйте нам. За бажанням ви можете також придбати пледи, ковдри, теплі махрові халати та велюрові піжами, які теж зігріють у прохолодні осінні та зимові дні.

Спальна білизна Malva Style— з нами ви отримуєте більше, ніж очікуєте. Подружіться з МАЛЬВА та своїми снами, і це дозволить вам відчути королівський затишок!