Постільна білизна для хорошого сну: Який матеріал краще обрати?

 Щоб дійсно було комфортно та затишно у вашому ліжку, варто купити постіль хорошої якості. Саме красивий набір постільної білизни створює гармонійну атмосферу у кімнаті, налаштовує на позитивні думки та приємні сновидіння. Магазин текстилю для дому Malva Style знає, як досягти ідеального спального місця та побороти нічні кошмари. Сьогодні ми розкажемо і вам, як вибрати постіль, щоб вона приносила не лише естетичне задоволення, а й неймовірний комфорт.

купити постільну білизну сатин від виробника

Якісна постільна білизна від виробника: особливості вибору тканини для затишного та комфортного сну

Головний критерій — це тканина, з якої виготовлений комплект постільної білизни. Враховуючи велике різноманіття, часом важко підібрати варіант під свої вподобання, адже хочеться, щоб постіль була якісною, зносостійкою, приємною на дотик та ще й легко пралась. Стандартів вибору не існує, тому рекомендуємо купити односпальну постільну білизну чи текстиль іншого розміру, яка відповідає вимогам вашого особистого комфорту. 

Бязь Gold

Постіль з бязі досить щільна та має характерне переплетення бавовняних волокон. Вона зносостійка та гарно переться, не втрачаючи колір та форму. І хоч матеріал має у складі 88% бавовни, він не є делікатним. Така постільна білизна від виробника характеризується відмінними теплоізоляційними якостями та гіпоалергенністю. В нашому каталозі вона представлена у понад 250 різних дизайнах, тому якщо ви бажаєте купити недорого постіль з бязі, — це ідеальний варіант для спальні та дитячої кімнати. Такі комплекти недарма вважаються лідерами продажів, адже на м'якій, ніжній постелі з Бязі повноцінний відпочинок гарантований.

Сатин

Блиск, легкість та елегантність — це далеко не всі переваги, які має постільна білизна сатин. Це ідеальна альтернатива шовку, оскільки коштують сатинові вироби дешевше. Матеріал не розтягується та не кошлатиться. На нашому сайті ви можете купити постільну білизну сатин від виробника МАЛЬВА СТАЙЛ у різних варіантах, а саме: креп-сатин, страйп-сатин, атласний сатин. Якщо вам подобаються стильні смуги та поєднання різних текстур, замовте постіль зі страйп-сатину. Любителям блиску та розкоші варто звернути увагу на атласний сатин. Абсолютно всі комплекти якісні та довговічні, тому керуйтесь при виборі власними уподобаннями та особливостями дизайну інтер'єру спальні.

Велюр

Потрібна тепла постільна білизна? І такий комплект постелі є у нашому асортименті! Він відрізняється відмінною теплоізоляцію, хоча гарно пропускає повітря та не парить. Вироби з велюру приємні на дотик та не викликають подразнення при контакті зі шкірою. Даний матеріал не електризується, не втрачає естетичний вигляд після прання та ідеально доповнює будь-яку стилізацію кімнати. Згідно з відгуками, велюрова постільна білизна — це найкращий варіант текстилю на осінньо-зимовий період. Пропонуємо і вам замовити цей комплект, щоб оцінити його переваги на практиці. 

 

 

Полікотон

Постільна білизна з полікотону — це поєднання якості, практичності та доступної ціни. Не варто уникати комплектів, які виготовлені з синтетичних тканин, адже вони теж вирізняються відмінними експлуатаційними якостями. Така постіль Мальва підходить для прання у пральній машині, довго слугує та не зношується. Попри відсоток синтетики у складі матеріалу, текстиль зберіг всі базові характеристики натуральних аналогів. Постіль полікотон добре вбирає вологу, не викликає алергії та пропускає повітря. Якщо ви бажаєте замовити недорого комплект для спальні за доступною ціною, цей варіант — ідеальне рішення.

Попри те, яку саме постіль ви обрали для себе, зверніть увагу ще й на показники якості:

теза якісна постільна білизна сатин, велюр, бязь не просвічується, адже волокна переплетені щільно для досягнення високого параметра зносостійкості;
теза вироби не повинні мати ніякого запаху, оскільки не дозволено використовувати токсичні фарбники та не сертифіковані тканини;
теза акуратність пошиття свідчить про те, що велюрова постіль, сатинова чи котонова, довго слугуватиме, адже нерівні шви, невідповідність розмірів, криві лінії — показник поганої якості;
теза як би це дивно не звучало, але комплект постільної білизни двоспальний або ж сімейний, на пошиття якого потрібно багато тканини, не може коштувати надто дешево, адже, наприклад, Мальва використовує лише імпортні тканини, які є коштовними.

Оцінюючи переваги кожного матеріалу, ви можете обрати свого фаворита та створити затишну атмосферу у спальні. Кожен з представлених варіантів вартує уваги, адже ми створюємо текстиль з любов'ю та турботою про клієнтів.

Набір постільної білизни для алергіків: який він має бути? 

Людям з алергією важче знайти та придбати постільну білизну, адже треба цікавитися складом тканини та враховувати індивідуальну непереносність. Більшість нашого асортименту — це гіпоалергенні та натуральні комплекти, які відповідають всім стандартам якості. Тим паче найчастіше алергічну реакцію провокує не постіль, а пилові кліщі, бруд, деякі групи фарбників. 

Оскільки MALVA враховує побажання всіх клієнтів, ми також маємо ідеальні рішення для людей, які страждають від алергії. Наша рекомендація — купити постіль Мальва з бязі або сатину. Це найбільш делікатні, ніжні та натуральні тканини, які не викликають подразнення, почервоніння, свербежу під час безпосереднього контакту зі шкірою. Щоб мінімізувати появу висипання, сльозотечі та чхання, обирайте текстиль нейтральних відтінків без яскравих малюнків та принтів. Крім того, особливу увагу варто приділити догляду за комплектом для спальні. Щоб тканина зберегла свої гіпоалергенні властивості її потрібно прати безфосфатним порошком без запаху, використовувати пом'якшувач та не сушити на вулиці. Якщо ви вивішуєте білизну після прання на вулицю, пил, бруд та квітковий пилок потрапляє на поверхню й провокує неприємну симптоматику. Детальніше про вибір текстилю для людей, які страждають від алергії ви можете прочитати у статті: Яку вибрати постільну білизну людям з алергією?

велюрова постільна білизна

Постіль євро розмір чи півторачка? Які є розміри, та що краще обрати? 

Є ще один важливий нюанс, який безпосередньо впливає на комфорт вашого сну — розмір текстилю. На нашому сайті ви можете купити постільну білизну півторачка, односпальну чи двоспальну, євро чи сімейну. Вибір розміру безпосередньо залежить від параметрів вашого ліжка. Обов'язково виміряйте спальне місце, щоб підібрати ідеальний варіант для затишного відпочинку.

Розміри постільних комплектів в онлайн-магазині МАЛЬВА СТАЙЛ:

Односпальні (150x220 см з однією наволочкою).
Півтораспальні (150x220 см з двома наволочками).
Двоспальні (180x220 см).
Сімейні (150x220 см з двома підковдрами).
Євро (200x220 см).

 

Цікаво такожВплив постільної білизни на настрій: Як кольорова гамма впливає на ваш сон та відпочинок?

 

Якщо ви спите наодинці, необов'язково купувати односпальний варіант. Для тих, хто любить свободу, простір і необмежені рухи уві сні, підійде навіть постіль євро розмір. Цей момент досить індивідуальний, проте головне, щоб розмір текстилю та спального ліжка збігалися між собою. Якщо ви замовите постільну білизну меншого розміру, вона не закриватиме ліжко, а простирадло буде «тікати». Занадто велика простинь та підковдра обвисатимуть, тому підійдіть до вибору комплекту відповідально. Для спільного сну краще надавати перевагу сімейному набору.

Інтернет-магазин українського виробника постільної білизни Мальва Стайл пропонує дійсно широкий асортимент товарів за доступною ціною. В онлайн-каталозі представлені комплекти з різних тканин, які гармонійно поєднуються зі стилем лофт, хай-тек, модерн, класика, прованс тощо. Різноманіття дизайнів та кольорів просто вражає, оскільки наша мета — задовольнити потреби навіть найвибагливіших клієнтів. На сайті Malva Style ви можете замовити однотонний текстиль зі страйп-сатину або яскраву новинку з бязі, стриману велюрову постіль чи розкішний атласний комплект.

Наші привітливі менеджери допоможуть вам вибрати ідеальний варіант для здорового сну та приємних сновидінь. Мальва знає, чого бояться нічні монстри, та допоможе вам подружитися зі своїми снами. Подбайте про створення затишної атмосфери у вашій спальні, і тоді кожен ранок буде добрим! 

MALVA STYLE — експерт з питань затишку та здорового сну!