Вплив постільної білизни на настрій: Як кольорова гамма впливає на ваш сон та відпочинок?

 Давно відомо, що колірна гама впливає на самопочуття та емоційне здоров'я людини. Саме тому ми хочемо звернути увагу на те, що купити якісну постіль — це лише половина справи. Якість матеріалу важлива, але її колір та дизайн безпосередньо впливають на ваш настрій. Поговорімо про те, кому підходить постільна білизна коричневого кольору, бежевого, зеленого та інших природних відтінків, а кому потрібні більш яскраві акценти. 

однотонна постільна білизна

Якого кольору купити комплект постільної білизни? Головні аспекти вибору

Колірна гама, що нас оточує, має потужний вплив на думки, психологічне здоров'я та навіть продуктивність. Різні кольори можуть змінювати наш настрій та формувати певні емоції, тому до облаштування спальні варто підійти відповідально. Однотонна постільна білизна може заспокоїти, розслабити, а різнобарвна та принтована допоможе оговтатися після стресу чи важкого робочого дня. Перед тим як купити комплект постільної білизни, варто не лише враховувати стилістику та колірну гаму спальні, а й те, яким чином конкретний відтінок вплине на вас. Щоб покупка принесла позитивні емоції, познайомимося детальніше з психологією кольорів.

купити постільну білизну недорого

Огляд основних відтінків постільної білизни:

Червоний. Цей колір асоціюється з коханням, духовною силою та неймовірною енергією. Червона постіль збуджує емоції та покращує настрій, а також наділяє пристрастю. Такий стильний набір постільної білизни відмінно підійде для закоханих та сімейних пар, адже налаштовує на романтичні мотиви. Але зверніть увагу, що на деяких людей червоний колір діє дещо інакше — його стимулююча дія не дає заснути та активізує енергію. Якщо ви страждаєте від безсоння та часто прокидаєтесь серед ночі, краще надавати перевагу більш стриманим, нейтральним палітрам.
Чорний. Інтригуючий комплект теж повинен бути у вашому арсеналі, адже він виграшно дивиться у будь-якому інтер'єрі. Темні відтінки не свідчать про сум чи тривогу, тому забудьте про ці стереотипи. Купити чорну постільну білизну варто, адже цей колір символізує стійкість, стабільність та збалансованість. Він підкреслює тонкий смак власника постелі, його впевненість та рішучість. Темні палітри налаштовують на спокійний відпочинок та сприяють виробленню гормону сну, адже не дарма експерти радять засинати у повній темряві. 
Білий. Ніжні, пастельні та світлі відтінки допомагають швидше заснути та позбутися нав'язливих думок, які заважають поринути у світ снів. Біла постіль створює затишне середовище у спальні та позитивно впливає на стан нервової системи. Якщо у вас часто виникають депресивні стани, дратівливість та не виходить взяти себе в руки, варто купити постільну білизну від виробника MALVA STYLE світлого відтінку. Це допоможе вам досягти душевної рівноваги та релаксу.
Синій. Якщо ви хочете замовити сімейний комплект постільної білизни або текстиль іншого розміру, який би навіював спокій та гармонію, то сині чи блакитні відтінки — ідеальне рішення. Психологи радять використовувати такі кольори для загального облаштування спальні, адже вони пригнічують негативні думки та сприяють здоровому, глибокому сну. Для дитячої кімнати синя постіль також вдало підходить, адже допомагає дитині впоратися з емоціями, які накопичилися протягом дня.
Зелений. Колір природи, натуральності, заземленості. Він допомагає досягти внутрішньої гармонії та зловити дзен. Якісна постільна білизна від виробника зеленого відтінку заспокоює нерви, знімає тривогу та підвищує емоційний комфорт. Всі подібні кольори підходять для жвавих, активних та імпульсивних людей, яким важко заснути та заспокоїтися. Зручне ліжко та зелена постільна білизна — гарантія затишку та легкого розслаблення.
Рожевий. Справжні романтики та любителі ніжності знають, що постільна білизна рожевого кольору — саме те, що треба. Вона символізує добро, радість, позитив та щирість. Відтінки ніжно-рожевого наповнюють душу романтикою та налагоджують роботу нервової системи. Коли ви після важкого дня зануритесь у таку ніжність, всі стреси та переживання зніме як рукою.

Краще купувати декілька різних наборів та обирати фаворитів залежно від настрою, сезону, самопочуття. Змінюючи колір білизни, ви можете самостійно коригувати свій настрій та налаштовуватися на приємний відпочинок. Стильна однотонна або різнобарвна постіль налагоджує емоційний стан, адже не дарма кажуть, що сон — ліки проти всіх хвороб. На красивій та зручній постелі в рази краще спиться та автоматично покращується настрій, тому рекомендуємо вам не гаяти час та купити недорого постільну білизну від українського виробника - МАЛЬВА.

Чому варто купити постільну білизну від виробника МАЛЬВА СТАЙЛ? Різноманіття кольорів та дизайнів

Український виробник постелі Мальва Стайл слідкує за трендами, цікавиться новинками та добре знає про психологію відтінків, тому створює комплекти, які користуються популярністю. Колірна гама у нас дуже широка, тому можна підібрати ідеальний варіант для покращення настрою та затишного сну. Проте ми не уникаємо яскравих деталей та насичених кольорів, оскільки розуміємо, що кожен клієнт купує постіль від Мальва на свій смак. Щоб добре спати, потрібно бути спокійним, щасливим і безтурботним, а це все досягається індивідуальним шляхом. 

Для любителів екстравагантних дизайнів та нетривіальних стилів ми також виготовляємо комплекти. Наша команда швидко втілює в реальність всі тренди та йде в ногу з часом, слідкуючи за модними тенденціями. Саме тому в онлайн-каталозі представлена не лише однотонна чорна, біла, сіра постільна білизна, а й інші цікаві варіанти:

теза дует кольорів;
теза геометричні принти;
теза квіткові варіації;
теза українські національні мотиви;
теза флористичні орнаменти тощо.

 

 

Уявіть, як класно ви будете спати, якщо замовите постіль, яка нагадує зоряне небо або морський пейзаж, лавандове поле або квіткову галявину? Щоб налаштуватися на позитив, можна купити текстиль з яскравими кольорами, оскільки немає ніяких правил та обмежень. Наш магазин постільної білизни МАЛЬВА СТАЙЛ регулярно оновлює асортимент, щоб кожен знайшов на сторінках сайту свій ідеальний варіант. Важливо розуміти, що не лише текстиль впливає на якість сну, — потрібно також забезпечити спокійну атмосферу, облаштувати приглушене світло та подумати про щось хороше перед тим як заснути. Ці прості практичні поради допоможуть створити власний ритуал вечірнього відпочинку та покращити емоційний стан.

Якісний набір постільної білизни MALVA STYLE — текстиль, що дарує затишок та підіймає настрій

Ми рекомендуємо концентрувати увагу не лише на кольорі постільної білизни, а й на інших моментах, які впливають на створення затишного спального місця. Щоб добре себе почувати у ліжку, необхідно обрати зручну подушку анатомічної форми, якісний матрац та постіль з приємних матеріалів. Спочатку вирішуйте, з якої тканини бажаєте купити постільну білизну в Україні, а тоді зосереджуйтесь на колірній гамі. Не забудьте про розмір — вам має бути зручно, тому враховуйте параметри ліжка перед покупкою текстилю. Детально про вибір якісної, зносостійкої та стильної постільної білизни ви можете прочитати у статті: "Що потрібно знати про стійку та якісну постільну білизну?"

Наші привітливі менеджери завжди допоможуть вам підібрати комплект, враховуючи ваші бажання та фінансові можливості. Ви можете скористатися безкоштовною консультацією та висловити свої побажання щодо кольору та дизайну. На сайті malva-style.com.ua є зручні фільтри та стрічка пошуку, тому навіть самостійно легко знайти те, що вам потрібно для комфортного сну.

Отже, можна зробити висновок, що на настрій та якість відпочинку впливають всі дрібниці, а колір постільної білизни — особливо. Вибір відповідного відтінку дозволяє врахувати психологічний стан та суттєво пришвидшити засинання навіть після напруженого дня. Розуміння психологічних аспектів кожного кольору допоможе створити затишну та заспокійливу атмосферу у спальні, щоб насолоджуватися здоровим, відновлювальним сном. 

Довірте свої сни MALVA STYLE та будьте впевнені в тому, що подружитися з нічними монстрами можливо, якщо засинати на якісній постільній білизні!