Як правильно прати постільну білизну Бязь?

Яким би якісним та зносостійким не був комплект постільної білизни з бязі, за ним потрібно правильно доглядати. Делікатне прання впливає на термін служби текстилю та тривале збереження естетичного зовнішнього вигляду. Бязь — постіль з натуральних тканин, тому і догляд повинен бути особливим. Дотримання рекомендацій допоможе зберегти форму, колір та м'якість набору, попри численні цикли прання. У цій статті ми поговоримо про те, як прати постільну білизну з бязі Gold та доглядати за нею. 

постільна білизна бязь голд євро

Постільна білизна бязь голд від Мальва Стайл: правила догляду

Інтернет-магазин домашнього текстилю Мальва Стайл використовує при пошитті комплектів лише якісні, імпортні тканини з натуральним складом. Ми тестуємо різні зразки матеріалів, щоб пропонувати клієнтам лише найкращі. Крім того, кожен замовник може отримати детальну консультацію щодо того, як прати постіль з бязі. Дехто вважає, що натуральні вироби аж надто вибагливі в догляді, але це не так. 

купити постільну білизну від виробника бязь

Поради щодо правильного прання бязевої постільної білизни:

готово відокремлюйте комплекти по кольорах — не варто прати світле з темним, однотонне з кольоровим;
готово обирайте правильну температуру та режим — найкраще прати натуральні вироби при делікатному режимі, тоді півтора-, одно-, двоспальна постіль бязь не буде деформуватися та втрачати інтенсивність забарвлення;
готово використовуйте нейтральні мийні засоби та спеціальні кондиціонери, що пом'якшують волокна тканини;
готово вивертайте навиворіт наволочки та підковдри;
готово не заповнюйте барабан більше, ніж на 50% (це приблизно один комплект);
готово при потребі ручного прання уникайте надто різких рухів та тертя, адже бавовна досить ніжна тканина;
готово періть постіль Malva Style окремо від інших речей, щоб ніякі ґудзики, застібки, гачки не зачепили тканину;
готово сушіння теж повинно бути делікатним — постільна білизна бязь голд гарно сохне природним шляхом, але не виставляйте її на сонце, щоб не вигорів колір текстилю. 

Прасувати чи ні — вирішувати вам. Якщо ви гарно розвішаєте постіль, то і потреби не буде. Але для тих, хто полюбляє ідеально рівну постільну білизну, є маленький секрет: прасуйте її злегка вологою. Складайте у шафу текстиль лише тоді, коли постільна білизна бязь голд євро чи сімейна гарно висохне. Можна використовувати спеціальні парфуми чи саше, щоб вона гарно пахла. Нехтувати правилами догляду не варто, адже це ваша гігієна та здоров'я. 

Якщо ви вирішили купити постільну білизну бязь голд, обов'язково її потрібно випрати перед використанням. Регулярність прання текстилю залежить від ваших побажань, проте краще мати декілька комплектів на заміну. Якісна постільна білизна українського виробника MALVA-STYLE буде слугувати довго при дотриманні цих правил. За щільність та якість тканини ми відповідаємо, тому можете сміливо замовити свій ідеальний комплект. Трохи уваги до прання, сушки та прасування — і ваша постіль збереже на роки свої експлуатаційні переваги. 

Найкраще рішення для домашнього затишку — це купити постільну білизну бязь голд Мальва Стайл

Якщо вам потрібна постільна білизна з бязі від виробника, яка «не сідає», не змінює колір та не скочується, Мальва виконає ваше бажання. Великий досвід роботи та обізнаність у даній сфері дозволяє створювати нереально красивий домашній текстиль. На нашому сайті ви можете купити постільну білизну від виробника бязь Gold, яка представлена у таких розмірах: євро, сімейна, односпальна, двоспальна, півторачка. Зверніть увагу, що додатково доступне до замовлення простирадло на резинці, пледи, ковдри, подушки, які внесуть родзинку затишку та тепла у вашу оселю. 

 

Цікаво такожНа що потрібно звертати увагу при виборі махрового халату?

 

Кількість дизайнів просто неможливо підрахувати — купити постільну білизну з бязі сімейну від виробника Malva Style зможуть навіть вибагливі покупці. В онлайн-каталозі представлена одноколірна та різнобарвна, класична та сучасна, смілива та стримана, романтична та неординарна, тематична та сезонна постіль. Команда Мальва Стайл слідкує за трендами та регулярно створює нові дизайни, щоб відповідати потребам покупців. 

Якщо вам потрібна постільна білизна бязь в Хмельницькому, ви маєте змогу скористатися кур'єрською доставкою. Для замовників з інших міст України передбачена швидка доставка поштою. Отже, саме час перейти в онлайн-каталог та обрати свій ідеальний бязевий комплект, з яким вам будуть снитися лише приємні сновидіння. Подбайте про свій сон та відпочинок разом з Malva Style, адже від цього залежить ваше здоров'я, настрій та продуктивність протягом дня.